2821
2789
عنوان

بارداری

172 بازدید | 29 پست

ماه ۶ اقدامم

ماه سوم یه بارداری شیمیایی داشتم😭

روز ۱۷ و۱۸ پری نوک سینه م درد داشتم

ولی امروز که روز ۱۹م پریودی هست دیگه هیچ دردی ندارم

یعنی این ماه هم نشد؟؟😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالله بارداری عزیزم منم 6ماهه اقدامم دکتر یه ماه دیگه بهم نویت داده برم ببینم برا چی هنوز بچه نیومده

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
شایدتخمک ازادشده ک دردداشتی.. نزدیکی میکردی همون تایم خب.. 

نه هیچ موقع ای اصلا این جوری نوک سینه م درد نمیگیره

آخه ۴،۵ روز فک کنم گذشته بود از تخمک گذاری

حالم از این روزای مزخرف انتظار بهم میخوره

منم ولی دیگه بیخالشم 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

توروخدا برام دعا کن پریود بشم و باردار نشم منم برات دعا میکنم زود باردار بشی و یک بچه خوشکل بیاری 🙏🏻🥺🍀

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
نه هیچ موقع ای اصلا این جوری نوک سینه م درد نمیگیره آخه ۴،۵ روز فک کنم گذشته بود از تخمک گذاری

هرماه من وقت تخمک گزاریم ی مدل علائمی دارم ی موقع ها حالت تهوع ی موقع هم مثه تو میشم.. ولی نزدیکی کن. انشالله ک بگیرع.. برابارداری وقتی دیدی پری نشدی بعدش برو تست بزن.. سیکلت چن روزست?

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

چشم انشالله خبری نیس عزیزم،نترس هیچی نیس 

ایشالا 🙏🏻🥲

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
هرماه من وقت تخمک گزاریم ی مدل علائمی دارم ی موقع ها حالت تهوع ی موقع هم مثه تو میشم.. ولی نزدیکی کن ...

حتی خستم از اقدام

میدونی که چقدر سخته

مخصوصا وقتی میبینی این همه تلاش کردی بی فایده بود😥

حتی خستم از اقدام میدونی که چقدر سخته مخصوصا وقتی میبینی این همه تلاش کردی بی فایده بود😥

دیگ بش فک نکن .. من ۸ساله بچه نیاوردم امیال رفتم برا ای وی اف .. 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹