یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌 با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیشتر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
هردوتاشو سرخ کن بعد براش با رب و سیر و ادویه های دیگه یه سس غلیظ درست کن بزار داخل اون سس چند دقیقه که پخت آمادس
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
بادمجون پوست بکن بزار دوساعتی تو اب نمک بعد دربیار بشور و ابش بگیر و سرخ کن بزار کنار؛ برا گوجه هم پیاز داغ و ادویه بریز و گوجه یا پوست بکن یا با پوست خورد کن بریز داخل پیاز داغ بعد شعله کم کن تا اب بیفتع بعد لهش کن نیم ساعت یا بیشتر ک خوب پخت نمک بریز و بادمجون و ده دقه بزار بعد خاموش
بعد گوجه هایی ک از قبل پوست گرفتی و ریز کردی بریز توش و نمک بزن ،
قشنگ ک پخت بعدش بادمجونای سرخ شده رو بریز و ۵ دیقه بعد خاموش کن
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
بادمجون جدا سرخ کن بعد پیاز خلالی سرخ کن آخرم سیر و زردچوبه بزن بعد تو یه ماهیتابه دیگه روغن بریز کمی رب تفت بده بعد گوجه حلقه ای بذار روش بادمجونای سرخ شده رو بچین روشم پیاز و سیری که از قبل سرخ کردی بعد شعلشو کم کن درشو بذار بذا آب بندازه و با آبش کمی پخته شه تا جا بیوفته.نوش جان