2777
2789

سلام به همگی خدا قوت میگم شیطنت و لجبازی ها و پرخاشگریه بچه ها در چه سنی به سلامتی تموم میشه دختر من از بدو تولد ناآروم و پرخاشگر بود اما الان که سه سال و دو ماهشه خیلی وحشتناک شده بسیار جیغ میکشه و به حرف هیچکس گوش نمیده و همه چی رو با داد و فریاد طلب میکنه و من تا جای ممکن خواسته هایی که با داد ازم میخواد رو بهش نمیدم تا بتونم بهتر تربیت کنم و بدونه که در تصمیمم مصمم و قانون چیه اما هر روز بدتر از قبل میشه تازگیا موقع عصبانیت کل لباساشو در میاره لخته لخت

من خودم تا حدودی عصبانی هستم و سعی میکنم تا جای ممکن عصبانیتمو نبینه ولی خب تا حالا چند مورد دیده اشتباهات هم زیاد داشتم میدونم چه کارهای اشتباهی که تا حالا انجام دادم و واقعا پشیمونم اما این اشتباهات به یکسال پیش در حد سه یا چهار مورد بوده و الان به مدت یکسال سعی کردم رعایت خیلی چیزا رو بکنم 

شوهرم بنده ی خدا که خیلی آرومه از لحاظ تربیت و مطمئنم روی دخترم تاثیر منفی ای نذاشتن

یه داداش کوچولوی دو ماه و نیمه‌ ام داره که ما حواسمون بوده سر داداشش حساسش نکنیم و تمام محبت مونو صرف خودش بکنیم و حتی نوزاد چند روزه رو بغلش دادیم و ... بماند که هنوزم محکم بغلش میکنه ( بوس و لیس و...)طفلک بی زبون رو

حالا به نظرتون چه کار کنم چطوری میتونم حال خودشو خودمو خوب کنم 

و اینکه چه قدر طول میکشه که از این حالت خارج بشه ؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

اینکه لباساشو کامل در میاره دنبال چیه ؟ توجه ؟ خب ما که واقعا تمام تلاشمونو میکنیم که همیشه مرکز توجه باشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که بعضی خصوصیت ها ذاتی هست ولی با توجه به چیزی که تعریف میکنید نا ارامی محیط هم در ایجاد این حالت موثر بوده . به نظرم با یک مشاور کودک به صورت حرفه ای مشورت کنید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من خودم و خانوادم از دست شیطنت های خواهرم و پرخاشگری هاش واقعا خسته شدیم ۴ سالشه می بریمش پیش روانشن ...

تاثیری هم داشته ؟چند وقته میبرین ؟ جلسه ای چنده؟ 

اینکه لباساشو کامل در میاره دنبال چیه ؟ توجه ؟ خب ما که واقعا تمام تلاشمونو میکنیم که همیشه مرکز توج ...

هر موقع این کار رو کرد اصلا بهش نگاه نکنید و هیچ عکس العملی نشون ندید چون بدتر این کار رو انجام میده حواستون رو به کار دیگه ای پرت کنید

درسته که بعضی خصوصیت ها ذاتی هست ولی با توجه به چیزی که تعریف میکنید نا ارامی محیط هم در ایجاد این ح ...

عزیزم بنظرت مشاوره و روانشناسی چقدر میتونن کمک کنن پسر من خجالتیه با غریبه‌ها اصلا حرف نمیزنه حتی با معلمش.منم می‌خوام ببرمش تا چه حد کمک میکنه

والا پسر منم اینجوری بود هی هر سال گفتم بزرگتر میشه خوب میشه العان نزدیک ۵ سالشه بدتر شده بهتر نشده ...

وای نه توروخدا نگین امیدوارم به زودی درست شن تا ما یه نفس راحت بکشیم 

ببخشید عزیزجان تک فرزنده پسرتون یا نه ؟ به نظرتون ممکنه وقتی داداشش بزرگتر شد با اون بازی کنه تعامل و رفتار درست رو یاد بگیره ؟