سلام به همگی خدا قوت میگم شیطنت و لجبازی ها و پرخاشگریه بچه ها در چه سنی به سلامتی تموم میشه دختر من از بدو تولد ناآروم و پرخاشگر بود اما الان که سه سال و دو ماهشه خیلی وحشتناک شده بسیار جیغ میکشه و به حرف هیچکس گوش نمیده و همه چی رو با داد و فریاد طلب میکنه و من تا جای ممکن خواسته هایی که با داد ازم میخواد رو بهش نمیدم تا بتونم بهتر تربیت کنم و بدونه که در تصمیمم مصمم و قانون چیه اما هر روز بدتر از قبل میشه تازگیا موقع عصبانیت کل لباساشو در میاره لخته لخت
من خودم تا حدودی عصبانی هستم و سعی میکنم تا جای ممکن عصبانیتمو نبینه ولی خب تا حالا چند مورد دیده اشتباهات هم زیاد داشتم میدونم چه کارهای اشتباهی که تا حالا انجام دادم و واقعا پشیمونم اما این اشتباهات به یکسال پیش در حد سه یا چهار مورد بوده و الان به مدت یکسال سعی کردم رعایت خیلی چیزا رو بکنم
شوهرم بنده ی خدا که خیلی آرومه از لحاظ تربیت و مطمئنم روی دخترم تاثیر منفی ای نذاشتن
یه داداش کوچولوی دو ماه و نیمه ام داره که ما حواسمون بوده سر داداشش حساسش نکنیم و تمام محبت مونو صرف خودش بکنیم و حتی نوزاد چند روزه رو بغلش دادیم و ... بماند که هنوزم محکم بغلش میکنه ( بوس و لیس و...)طفلک بی زبون رو
حالا به نظرتون چه کار کنم چطوری میتونم حال خودشو خودمو خوب کنم
و اینکه چه قدر طول میکشه که از این حالت خارج بشه ؟