2777
2789
عنوان

عجیب ترین درخواست همسایتون چی بوده

4521 بازدید | 137 پست

ما خودمون ی همسایه داریم پول دارن

ولی ی بار سبزیشون رو نوش اورد داد به ما تا ما پاک کنیم

خودش جوونه دختر هم داره ولی نتونسته بودن ۲ کیلو سبزی رو پاک کنن

مامانمم پاک کرد 

ی دفعه دیگه اورد من به نوش گفتم نمیتونیم برو

دیگه نیوورد 

هر دفعه میره میده ی همسایه کاراشو بکنه

با اینکه خیلی پولدارن ولی زورشون میاد ی خدمتکار بگیرن 

ادم های خیلی مغروری هم هستن حالم ازشون بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه پررو

ما اصلا با همسایه ها رفت و آمد نداریم

خوشم نمیاد

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه بودیم یه همسایه داشتیم ساعت ۱۱شب به بعد همیشه میومد یا برنج میخواست یا تخم مرغ یا نون ..... یبارم اومد گفت سبزی خوردن دارید😑😑 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

یه همسایه داشتیم همش شلنگ آبمونو از حیاط میکشید میبرید خونه شو آب میکشید وسواس بود دو شلنگه میوفتاد به جون فرش و خونه اش ...میگفتیم کار داریم بده حیاطمونو بشوریم باد میکرد بدش میومد 🤣🤣🤣🤣

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

همسایه قبلی یخ و رب گوجه و پیاز خواست چندبار این جدیده همش آچار فرانسه و پیچ گوشتی میخواد زنه نمیدونم واسه چیشه 🤣🤣🤣💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

گفت برامون نوشابه بیارین

شوهرم مجبور شد سهیمه شرکت رو بده بهش یک شل بود هنوز که پولشو نداده

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم!