2777
2789

شب ها که چراغ خاموش میکنم میاد روشن میکنه میگم بخواب و خاموش میکنم و اهمیت نمیده و اسباب بازی هاشو میزاره و چراغ روشن میکنه این کار هر شبشه ،منم باردارم خسته میشم مدام بلند بشم خاموش کنم و سرمو میزارم روی بالشت و تا یکساعت میگم بیا بخاب بیا بیا که خسته و عصبی میشم و گاهی شاید کتکش هم بزنم 

اصلا دوست ندارم مادر بدی برای بچم باشم 

یا زمانی که پیاده جایی میریم از رو زمین تیکه های آشغال یا چیزی باشه بر میداره با اینکه همیشه بهش میگم چیزای روی زمین کثیف و آلوده هستن ولی بازم کار خودشو میکنه ،یکماه پیاده میرفتیم کلاس هرروز کارشو تکرار کرد و من هر دفعه از شدت عصبانیت داد میزنم ولی براش مهم نیست 

و خیلی مورد های دیگه 

حتی سر غذا خوردن که اصلا نمیخوره مگر اینکه خودم بزور بهش بدم با هزار تا ناز کردن یکم بخوره 

خیلی خسته شدم چکار باید بکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بی تفاوت باش نسبت ب کارای بدش

و این کار واااااااااااااقعا سخته

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

عزیزم وقتی با عصبانیت باهاش برخورد میکنی دقیقا برعکس خواستتون رو انجام میده 

سعی کن در طول روز باهاش بازی کنی یا بفرستیش کلاس ژیمیناستیک و یا هر ورزشی که خودتون صلاح میدونید این جوری انرژیش تخلیه میشه و چون خسته میشه شبا زود تر میخوابه 

موقعی هم که بیرون از خونه داره کار اشتباهی انجام میده شما سعی کنید بدون اینکه بهش تذکر بدید حواسش رو پرت کنید و سرش رو جور دیگه ای گرم کنید تا ناخودآگاه از اون کار دست بکشه 

همین الانم همه بهم میگن بچت خیلی لوس شده بهش سخت بگیر ولی دیگه نمیدونم چکار کنم 

اره بنظرمنم زیادی لوسه

قاطع باش

مثلا چراغ رو ک خاموش کردی قاطعانه بگو هیچ کس حق نداره روشن کنه

اگر روشن کرد

برو تو اتاق حمام جایی ک نبینتت دیگم بیرون نیا بگو تا چراغ روشنه من نمیام

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اره بنظرمنم زیادی لوسه قاطع باش مثلا چراغ رو ک خاموش کردی قاطعانه بگو هیچ کس حق نداره روشن کنه اگ ...

خانه بهداشت مشاور رایگان داره حتما برو استفاده کن

از همون اول بچه حرف گوش کنی نبود 

تنها و تنها راه تربیت بچه و حرف گوش کن بودنش محبت و رابطه نزدیک با متدره البته اوضاع آذوم خونه هم کمک کنندسکاش قبل بارداری انقد رابطه عاطفیت رو باهاش قوی میکردی که حالا راحت حرفتو گوش کنه هنوزم دیر نیس ،یعی کن حتی اگه خسته میشی باهاش بازی کنی بهش اهمیت بدی باهاش صحبت کنی میبینی که خیلی بهتر میشه