2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسب و کار بزنی بهتره اگه مغازه باز میکنی پیج هم بزنی سودش بیشتر از طلا و‌سکه ست یه روزم یه روزه ک وارد بازار بشی اینستا با همه محدودیت هاش بهترین راه درآمده 

خودمم آنلاین شاپ دارم اینم تا مالیاتی نکردن باید کار کنیم

کسب و کار بزنی بهتره اگه مغازه باز میکنی پیج هم بزنی سودش بیشتر از طلا و‌سکه ست یه روزم یه روزه ک وا ...

ممنونم که جواب دادی .من در خونمون یه اتاق خوابمون را میتونم مغازه کنم.چون سر خیابون هست .پس بهتره.شما چی میفروشی

شما تو ماه چقدر سود میکنی .کدوم استانید .یکم منو راهنمایی میکنید.

من آنلاین شاپ خرید از ترکیه دارم با این محدودیتا کارمون خیلی سخته اگه برگردم به ۵ سال پیش ک شروع کردم نمیدونستم اوضاع روز به روز بدتر میشه یه محصول داخلی کار میکردم اگه اهل نت و گوشی نیستین سعی کنین بیشتر وقت بزارین برای یادگیری با نت 

خداروشکر درآمدم خوبه میشه گفت هزینه زندگی سه نفره مون با منه وقت پخت و پز اینا ندارم از بیرون میگیرم چون پخت و پز نصف روزمو میگیره از سودم میمونم الانشم باید تو اینستا باشم ولی دلم میخواست راهنمایی تون کنم

من آنلاین شاپ خرید از ترکیه دارم با این محدودیتا کارمون خیلی سخته اگه برگردم به ۵ سال پیش ک شروع کرد ...

ممنونم عزیزم .من میخوام لباس بچگانه و لباس زنونه از بازار تهران یا یجا که کیفیت و قیمتش خوب باشه بیارم.اگه تجربه ای داری که به درد کسی که اول راه هست میشه بهم بگی.خیلی نیاز دارم .خدا در عوض بهت میده.من با ۶۰ میلیون میتونم شروع کنم.

ممنونم عزیزم .من میخوام لباس بچگانه و لباس زنونه از بازار تهران یا یجا که کیفیت و قیمتش خوب باشه بیا ...

بله عزیزم خیلیم خوبه ۶۰ تومن خیلی کارا میشه کرد مغازه ک اجاره نمیکنی اگه اجاره داشتی پولت نمیرسید ولی پیج حتما بزن از پیجای دیگه ایده بگیر 

بله عزیزم خیلیم خوبه ۶۰ تومن خیلی کارا میشه کرد مغازه ک اجاره نمیکنی اگه اجاره داشتی پولت نمیرسید ول ...

خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییتون عزیز دلم.ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده.باز اگه نکته ای که دونستی بدرد ادم بی تجربه میخوره بهم بگو.خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده ایشالا

خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییتون عزیز دلم.ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده.باز اگه نکته ای که دونس ...

ان شاءالله پر روزی باشی عزیزم و اینکه هیچوقت نا امید نشو خسته شدی به خودت استراحت بده ولی جا نزن بخاطر شرایط داغون ذهن و بدن مون زود به زود خسته میشه و خود به خود نا امیدی میاد سراغ آدم

ان شاءالله پر روزی باشی عزیزم و اینکه هیچوقت نا امید نشو خسته شدی به خودت استراحت بده ولی جا نزن بخا ...

ممنونم عزیزم .از راهنماییت.ولی یادم اومد اینو بهت بگم که غذای بیرون نخور .غذای بیرون اصلا سالم نیست.و خدای نکرده برای سلامتیتون خطر افرین نباشه.۲ ساعت بیشتر وقتتو نمیگیره .۲ ساعت زودتر پاشو غذاتو بزار زیادتر درست کن برای شام هم باشه  .چون سلامتی بیشتر از پول ارزش داره.