2777
2789
عنوان

میگه چادر سر کن +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 25 پست

هنوز نه به باره نه به داره 

حتی اختیار پوششت رو هم داره به دست میگیره

پدرت تا این سن مجبورت نکرده که چادر بپوشی ایشون کی باشه که برات تعیین تکلیف کنه؟!

این رابطه اشتباهه؛فردا اختیار بیرون رفتن و اب خوردن رو هم ازت میگیره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو به شما هم گوشواره خیلی میاد با رنگ موی دودی

😂😂😂😂😂😂

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

اگه واقعا نمیتونی بی خیال شو

منم روز خواستگاری به همسرم گفتم دوست ندارم چادر سر کنم

گفت هر طور مایلی

ولی بعد عقد آنقدر زیر گوشم خوند مجبورم کرد سر کنم 

بعد ۱۴ سال سر کردن تازه الان راضیش کردم دیگه سر نکنم چون واقعا سختم بود

ولی حجابم کامله مانتو بلند و جلو بسته میپوشم

موهامم کاملا زیره شاله

این خواسته یواش یواش بهش وابسته بشی بعد حرفاشو بهت تحمیل کنه اگه خودتو وعقاید دوست داری  بگو متاسفم تمام ولش کن اما اگه بخواد دوباره بگه من کاری ندارم این الکی میگه همچی جدی بشه انقدر بهت اجبار میکنه که بپذیری

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
بگو به شما هم گوشواره خیلی میاد با رنگ موی دودی

ایده خوبیه

ولی دودی باز قابل پذیرشه

نارنجیه فسفری باز یه چیزی  

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

نمیدونم چی بگم ولی به نظر خودت احترام بزارم من مجردی خیلی تیپم اسپرت بود منظورم اینه کلاً مانتو کوتاه و جلو باز شلوار پاره پوره😂

آرایش غلیظ و...

تا اینکه شوهرم گفت دوسم داره و....

مثلاً زور و اجبارم نکرد ولی آگاهم کرد از داخل قرآن متن هایی رو برام میاورد و درموردشون توضیح میداد در اخر انتخاب رو گذاشت به پای خودم

الان کلاً یه ادم دیگم