2777
2789

سلام قشنگا امیدوارم حالتون خوب باشه!

قبلش میخام براتون یه داستان بگم!🙂

اگه دوست دارید تا اخر گوش بدید!

.

.

.

اوایل که روبیکا امده بود یه چنل زدم کلی توش فعالیت میکردم از سریال بگیر تا کلی چیزای دیگه با بزرگ شدن چنلم منم کلی ذوق میکردم اما!

یه روز چنلم پاک شد ،بخاطر ی اشتباه

کلی ناراحت شدم💔😞

دیگه نه چنلی داشتم نه میتونستم چنل بزنم چون باید احراز هویت میکردم ی چیز مشکل!

چنل منم یکا دوکا نبود که بگم بیخیال خیلی خیلی بزرگ بود حاصل یه سال زحمت شبانه روزیم به باد رفت من موندم و هیچی

بعدش ی چنل پیدا کردم گفت میفروشه منم خوشحال با کلی التماس و اصرار پولو از خانوادم گرفتم براش زدم ولی💔🙂

پیاماشو پاک کرد

بلاکم کرد

پولمو‌خورد

چنلو بهم نداد

از‌چنل حذفم کرد....

داغون شدم

خیلی

نه میشد چیزی به خانوادم بگم

نه دیگه پولی داشتم که بخام کاری کنم

واگذارش کردم به اون بالایی!!

هرچند که آشنا داشتم تو پلیس فتاح ولی اگه خانوادم‌میفهمیدن کلی حرف میخوردم

بخاطر این‌کارم

پس ترجیح دادم ساکت بمونم فعلا

نمیدونم چرا بعضیا اینطور بزرگ میشن یعنی پولم راحت از گلوش پایین میره؟

پولی که نیاز بود ولی بمن اعتماد کردن و‌منم‌نابودش کردم‌...

.

دیگه هیچی ندارم امیدم شما هستید💔😞🙂 امیدوارم کمکم کنید چنلم زودی برگرده زودی بزرگ شه

.

ازتون خواهرانه خواهش میکنم بهم کمک کنید

پستامو شیر کنید

حمایت کنید

به دوستاتون چنلو معرفی کنید

باهم تبادل برید🙂💗

#خیلی_ممنون_که_تا_اخر_داستانو_خوندید💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تو کارایی که برام کردی رو بگو

میگه همون ک‌ عروسی کردی اومدی خونه خودت( الان خونرو فروخته قول داد تا برج دو زمین بخره ک نمیخره میگه پول تو‌دستم باشه بهتره شرایط زمین خریدن نداریم ) و اینک ارایشگاهی ک‌ خودت خواستی رفتی هر چی ب میلت بود رو‌انجام دادی