اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
بستگی داره چه شخصی باشه حالا اون کسی که دل تنگش شدی کیه؟؟؟
یه پسر که توی مجازی باهاش آشنا شدم ۸ سال دوستیم. یعنی از این دوست معمولی. تا اینکه بهم ابراز علاقه کرد و من به علت یه مشکل شخصی، هی باهاش سرد برخورد کردم ولی مجبور بودم که اونو بیشتر به خودم وابسته نکنم. بعدشم گفت تو بهم اهمیت نمیدی و رفت. ولی من بهش عادت کرده بودم و مدام خوابشو می بینم و این داره منو اذیت میکنه
یه پسر که توی مجازی باهاش آشنا شدم ۸ سال دوستیم. یعنی از این دوست معمولی. تا اینکه بهم ابراز علاقه ک ...
واقعا نمیشه با پسرا نمیشه دوست معمولی بود چون یا اونا عاشقت میشن یا تو عاشقش میشی
تو الان وابسته شدی یا خیلی عادت کردی خوب حق هم داری کم هم نبوده 8 سال دوست بودین سرتو بند کن و حواس خودتو پرت کن مثلا با کسی دوست شو یا همش سرگرمی برای خودت درست کن