2777
2789
عنوان

یه ادکلن گرفتم نمیدونم چیکار کنم

101 بازدید | 9 پست

۲ تومن گرفتم 

تو این اوضاع برای من پول کمی نیست 

الان بعد سه روز میبینم دوسش ندارم 

فقط یه پیس ازش زدم 

جایی میتونم بفروشمش؟ 😢

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه اسمش

دیوان

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

تو کمدا بذار ولی یکم پایین تر قیمت بزن که بخرن. مثلا 1800 بده. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
تو کمدا بذار ولی یکم پایین تر قیمت بزن که بخرن. مثلا 1800 بده. 

چی بنویسم که بردارن؟

اخه بگم دوسش ندارم شاید حس بدی منتقل کنم 

چی بنویسم که بردارن؟ اخه بگم دوسش ندارم شاید حس بدی منتقل کنم 

بگو واسم کادو اوردن خودم تازه یه عطر خریدم اینو لازم ندارم.

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
بگو واسم کادو اوردن خودم تازه یه عطر خریدم اینو لازم ندارم.

ممنون عزیزم