2777
2789
عنوان

رفتارای شوهرم خیلی عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 28 پست
بنده های خدا نیومدن که شما اینقدر ناراحتی همسرت هم کم کم وابستگیش کمتر میشه

خب بنده خداها چرا باید بیان اصلا ، خونشون دوقدم اونطرفتره دیگه برن خونه خودشون 

این خانوم یه مهمونی دعوت بوده حالا برای خواب بقیه مهمونا هم باید تو زحمت بیوفته ؟ 

شوهر من حتی به مامور آب که اومده بود کنتر بنویسه تعارف میکرد بیا خونه ما چای در خدمت باشیم😊 حالا فک ...

شوهر من هیچکسو نمیاره خونه انقدر ک حساسه ، یه بار رفیقش به زور میخاست بیاد خونمون اونم نزاشت پیچوند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بنده خداها چرا باید بیان اصلا ، خونشون دوقدم اونطرفتره دیگه برن خونه خودشون  این خانوم یه م ...

بعد هر مهمونی خوب هرکسی میره خونه خودش چیز عجیبی نیست که حالا چون اونا یه ربع بیشتر فاصله داشتن شوهر من داشت خود زنی میکرد حالا طلبکارم هست توام چرا التماس نکردی بمونن

خب بنده خداها چرا باید بیان اصلا ، خونشون دوقدم اونطرفتره دیگه برن خونه خودشون  این خانوم یه م ...

من هم می گم هر وقت اومدن استارتر اینقدر زیاد ناراحت بشه

معلومه که مهمان ها هم با علم به این قضیه که اصلا لزومی نداره بیان دعوت رو رد کردن. وقتی می بینه هر چقدر اصرار کنن طرف نمیاد دیگه چرا ناراحت میشن؟!

بعد هر مهمونی خوب هرکسی میره خونه خودش چیز عجیبی نیست که حالا چون اونا یه ربع بیشتر فاصله داشتن شوهر ...

حق داری ،هر وقت اینکارو کرد شما اصلا به روی خودت نیار ، تعارفم نزن

شوهر من هیچکسو نمیاره خونه انقدر ک حساسه ، یه بار رفیقش به زور میخاست بیاد خونمون اونم نزاشت پیچوند& ...

نه شوهر من بچه شهرستان جای محدود بوده فکر میکنه همون زمان قدیم باباش کلی مهمون میاورد خونه مثلا میخواد بگه در خونه من به روی همه باز بعد ببین تعارفم نمیکنه ها التماس میکنه یبار خواهرش بعد از ظهر اومدن خونه ما بشینن یکم بعد رفتنی گفت شام بمونید منم گفتم آره بمونید اونا گفتن نه این انقدر التماس کرد اونا موندن خلاصه شام خوردیم بعد شامم افتاده بود به داد و بیداد و التماس و خواهش شبم اینجا بخوابید😬

من هم می گم هر وقت اومدن استارتر اینقدر زیاد ناراحت بشه معلومه که مهمان ها هم با علم به این قضیه که ...

بحث من اونا نیستن بحث من شوهرم میگه چرا التماس نکردی چرا خودزنی نکردی مثل من تعارف کنی شوهر من نرمال نیست نه اونا

بحث من اونا نیستن بحث من شوهرم میگه چرا التماس نکردی چرا خودزنی نکردی مثل من تعارف کنی شوهر من نرمال ...

مهم نیست

وقتی اصرارش تاثیر نداره و طرف مقابل خودش می دونه باید چطوری رفتار کنه نباید حساسیت بیخود نشون بدید تا کم کم متوجه بشه و ترک کنه. کمی صبور باشید 

وقتی میبینی شوهرت اینجوریه اصلا محل نده تازه قیافتم کج کن بزار بفهمه کارش مسخره اس ... باید چند بار این رفتاراشو توسرش بزنی تا دیگ بچه بازی درنیاره... مادرشوهرتم میاد خونه ات اصلااا محل نده بهش فقط درحد سلام و احترام یجوری رفتار کن معذب بشه بره خلاصه اول کاری جلوشونو بگیر

مهم نیست وقتی اصرارش تاثیر نداره و طرف مقابل خودش می دونه باید چطوری رفتار کنه نباید حساسیت بیخود ن ...

آخه میگه کار من خوبه کار تو بده که التماس نمیکنی یا محکم تعارف نمیکنی خوب چی بگم یبار گفتم دیگه بچه بازیا چیه 🤦‍♀️ من خانوادم اصلا اینجا نیستن بخدا همیشه خانوادش شام و ناهار دعوتن بودن خونم حتی مادرشوهرم بعد ماه عسل یک ماه اومد موند خونم بازم تحمل کردم آخرشم به من‌ میگه توام باید مثل من پیشمرگ خانوادم باشی همش در حال سرویس دادن به اینا باشیم در حالی که خودش هیچ کاری برای پدر مادر من نمیکنه اونا هم از اول عروسی تا الان یبار از تهران اومدن ۵ روز موندن 

وقتی میبینی شوهرت اینجوریه اصلا محل نده تازه قیافتم کج کن بزار بفهمه کارش مسخره اس ... باید چند بار ...

انقدر کاراش خنده دار و بچه گانس دیشب میزبان داشت پوزخند میزد بهش 

چقدر زمان میبره ؟ بعد من چیکار کنم درست بشه؟ به نظرتون بی تفاوت باشم به این کاراش؟؟ خیلیا بهم میگن ح ...

بستگی داره بچه اومد بهتر شد هنوزم هرروز منزل مادرشه اما من ازاول برام مهم نبود هنوزم نیست این بیشتر ازبرادراش به پدرومادرش میرسه حساس باشید لج میکنه مهم اینه دخالت نباشه تو زندگی تون

انقدر کاراش خنده دار و بچه گانس دیشب میزبان داشت پوزخند میزد بهش 

وقتی اون تعارف میزنه تواصلا نرو تعارف کن بزار بفهمن خوشت نمیاد شوهرتم گف چرا تعارف نکردی میگفتی دلیلی نداره هرکی بعد مهمونی بره خونه خودش توام باراخرت باشه بچه بازی درمیاری..‌‌ دوبار باهاش دعوا کنی حساب کار دستش میاد