خواهر شوهرم گفت شب عروسیم رفتم اینجا خیلی خوب شده بودم منم رفتم واسه شب حنا و شب عروسی دو شب گفتم گفت میشه ۱۸ میلیون ۱۰ اول میگیرم ۸هم بعد هر دو مراسم اگه از کارم راضی بودی بده من از کارم مطمئنم منم دوتا وقت گرفتم
فدات شم چی از این زمونه مثل حتی ده سال پیشه که شما انتطار تکرار رفتار ۱۴۰۰ سال پیش رو دا ...
اگه الگو نباشن برا الآنمون
پس یا فاطمه گفتنمون لقلقه زبانه
بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره
چرا تا هرچی میشه میگیم یا زهرا ولی پای الگو بودنشون میرسه
مال هزارررررررررر رو چهارصد دددددددددددسال پیشه
خودمونو گول نزنیم
خدا که گول نمیخوره
برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانما میشه شما تمومش کنی؟ من دیگه اینکارو کردم تموم شده رفته با این حرفاتون حس بدی بهم منتقل میشه
اتفاقا حس خوبیه
داشته باشش
برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
به شوهرم قیمتو گفتم چیزی نگفت کارتو داد گفت مشکلی نیست من نمیدونم چقدر تو کارتش هست ولی با من رو در ...
استارتر جانم بازم میگم مبارکت باشه گلم
یه صدقه تپل هم خودت کنار بزار همین الان
و اینکه اگر میتونی یک کیلو گوشت بخر یا یه مرغ بخر به عنوان قربانی به یک مستحق بده که چشم زخم ازت دور بشه
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.