2777
2789
عنوان

شامپو بدن یا صابون؟

91 بازدید | 6 پست

خانوما من هرروز عرق میکنم و باید دوش بگیرم ، دیگه اعصابم بهم ریخته 

شما شامپو بدن یا صابون خوب سراغ دارید؟ یه چیزی که یکم دیرتر عرق کنم حداقل 😐

من حتی یه مدت شامپو بچه میزدم اما فایده ای نداشت

خودتون از چی استفاده میکنید؟ 

اگر پودر یا داروی گیاهی هم برای این مسئله میشناسید بهم معرفی میکنید لطفاً 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

شامپو بدن خنک کننده بگیر

من شون استفاده میکنم.. خنک کننده نیست ولی خوشبوعه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو بدن خنک کننده بگیر من شون استفاده میکنم.. خنک کننده نیست ولی خوشبوعه

خودمم شون میزنم برا من جواب نمیده متاسفانه 🤦🏻‍♀️

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
مام صابونی  پودر ضد تعریق اسپری دئودرانت

منظورتون از پودر ضد تعریق پودر گیاهی هست یا صنعتی؟ 

منظورتون از پودر ضد تعریق پودر گیاهی هست یا صنعتی؟ 

ن ی پودر گیاهیه قبل لباس پوشیدن میزنی زیر بغلت 

داروی گیاهیم واسه کمتر عرق کردن هست از عطاری یا دکترای طب اسلامی بگیر

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ن ی پودر گیاهیه قبل لباس پوشیدن میزنی زیر بغلت  داروی گیاهیم واسه کمتر عرق کردن هست از عطاری ی ...

مچکرم عزیزم ❤️