2777
2789
عنوان

هفته بارداری

111 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی هست که هفته بارداریش با اخرین روز قاعدگیش یکی نباشه؟

کمتره یا بیشتر؟

اخه واسه من اگه با اخرین روز قاعدگی حساب کنی میشه ۱۷هفته و ۶ روز ولی نسبت به سونو ان تی میشه ۱۸هفته و ۵روز

نسبت به سونو اولی که خیلی تفاوت داره سونو اولی حساب کنم میشه ۱۷هفته و۳ روز

دکتر سونو و دکتر خودم گفت ان تی دقیق تره

خواستم بدونم کسی بوده اینجوری باشه

اخه هفتم نسبت به اخرین قاعدگیم بیشتره بخاطراون

واقعا زیاد مهم نیست

نگران نباش

بعضی از دکترا با سونو اول فقط پیش میرن 

بعضیا نه

من با همون انومالی و ان تی پیش میرم خودم 

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگران نیستم فقط خواستم بدونم اخه بارداری اولم یکی بود بخاطراون

من و دکتر با سونو ان تی اینا پیش میریم اما ماما که زیر نظرشم با سونو اول و معتقدم بعدی ها بخاطر سایز جنین و ‌... بیشتره زده شده 

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 
از روزه اوله پریودت باید حساب کنی حتی اگه حامله هم نبودی اون روزه اوله آخرین پریود میشه روز اوله بار ...

خب ازاون روز حساب میکنم ولی هفتم از اون روز یک هفته بیشتره