یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو سمت طبیعی به نظرم اگه نتونستی سزارین شو. من خیلی دوست داشتم طبیعی بیارم ولی نشد و سزارین کردم هیچ مشکلی هم نداشتم همه چی عالی پیش رف اصلا اذیت نشدم ولی نمیدونم چ گیری دادم ب اینک طبیعی بهتره😑
هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
منو بی حس کرد ولی چون خانوادگی دیر بیحس میشیم دید نمیشم بیهوش کرد بعد وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون بیحس شدم😂😂اصلا درد نداشتم پمپ دردم زدم خیلییییی راظی بودن صدبار باردار بشم باز سز رو انتخواب میکنم
من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋