2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورده و ناراحتم

95 بازدید | 5 پست

آخر خرداد عروسیمه یه ساله نامزدیم .قرار بود تا امسال خونه بگیریم اما زمین مادرشوهرم فروش نرفت فروش هم بره نصف واسه شوهرمه نصف واسه برادر شوهرم که مجرده و از همسرم بزرگ تره 

پول زمین هم اونقدر نیست که تو مکانی که هستیم خونه بشه خرید باهاش 

پدرمم زمینشو گذاشته برا فروش که کمک کنه خونه بخریم اما اونم فروش نمیره😭

هرجاهم واسه اجاره کردن میریم قیمت‌های فضایی میگن 

اعصابم خیلی خورده هرچی میگردم به هیجا نمیرسم بعضی وقتا گریم میگیره از این بدشانسی .با کلی ذوق جهاز خریدم اما حالا حتی جا ندارم که بچینم 

مادرشوهرمم میگ سه ماه تابستون باهاش زندگی کنم ۶ ماه بعدشو برم طبقه بالاش چون تابستون مسافر میده نمیتونه از تابستون بذاره بشینیم

😭😭😭😭😭دعا کنین برام هرچی زودتر خونه بخریم 

با پول اون زمینا خونه رهن کنید خب... ایشالا زودتر خونه ام میخری 🌱

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله که هر چه سریعتر خونه بخرید به بهترین صورت ممکن  ولی اگه عجله دارید فکر خوبیه که فعلا ...

ایشالا خواهر

سه ماه تابستون باید پایین با مادرشوهرم زندگی کنم 

مادرشوهرم زن خوبیه همه جوره هوامونو داره با اینکه پدرشوهرم فوت کرده همه کار برای بچه هاش کرده اما خب نمیخام اول زندگی سربار بقیه باشم دوست دارم تو خونه خودم باشم