2777
2789
عنوان

اسم اون شیرینی چی بود؟

358 بازدید | 36 پست

یه شیرینی بود تو  دور راهنمایی بر ا درس حرفه و فن درست کردیم کی یادشه؟شکلاتم توش بود میزاشتیم یخچال

یهو یادش افتادم. 

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

آره دقیق یادمه

اون یکیش میکادو بود

اون شکلاتیه را یادم رفته

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الویه رویادمه😂😂😂😂

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
آره دقیق یادمه اون یکیش میکادو بود اون شکلاتیه را یادم رفته

هرچی فکر میکنم یادم نمیاد

خواب بودم ها بلند شدم😂😂

من الویه رویادمه😂😂😂😂

گروه ما کوکو سبزی درست کرد. با سبزی خشک های آماده که خیس میکنی اونموقع هنوز سبزی آماده نداشت شهرستانمون.معلممون هنگ بود

گروه ما کوکو سبزی درست کرد. با سبزی خشک های آماده که خیس میکنی اونموقع هنوز سبزی آماده نداشت شهرستان ...

یاااااخدا😂😂😂😂😂

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
هرچی فکر میکنم یادم نمیاد خواب بودم ها بلند شدم😂😂

ببین یادمه توی راه برگشت بودیم. بعد اون شکلاتیه مال گروه یکی از دوستام بود. بعد دستش گرفته بود لای فویل. ایییینقدر دلم میخواست یه ذرشو بده بخورم که نگو. هوس کرده بودم. اما رومم نمیشد بگم. بعد دوستمم زارت گفت ببخشید بهت تعارف نمیکنما، دارم میبرم برای خواهرم خونه!!!! اصن بد وضعی بودم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ببین یادمه توی راه برگشت بودیم. بعد اون شکلاتیه مال گروه یکی از دوستام بود. بعد دستش گرفته بود لای ف ...

ای تو روحش

منم فکرکنم یذره لای دستمال آوردم ابجیم یا اون برام آورد🤣

وای یادش بخیر وه دورانی بود 

من اون شیرینیه رو دوست نداشتم 😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨