2777
2789
عنوان

قهوه خورا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 36 پست
ضرر نداره؟

ولا نمیدونم ضررشو مثلا بعضیا میگن یبوست میاره ولی من همچین مشکلی برام پیش  نیومد

ولی من نسبت ب قبل لاغر شدم خیلی

و اینکه اگ کم خون باشی کم خون تر میشی اگ کافئیین بالا باشه هم ثپش قلب میگیری 

من کافئین ۵۰میگیرم قهوه اسیاب رو

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قهوه بخورم بی خواب نمیشم اصلا  ولی اروم میشم سبک میشم

منم سبک میشم دقیقا مثلا یساعت فوووووول انرژی مث خر همه کارا خونه رو میکنم😂😂😂😂 بدووو بدووو😄😃

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
ولا نمیدونم ضررشو مثلا بعضیا میگن یبوست میاره ولی من همچین مشکلی برام پیش  نیومد ولی من نسبت ب ...

درسته مرسی عزیزم 

خخخخ پس برای همینه من هر دفعه خوردم تپش قلب گرفتم 🤦🤦

قهوه خور نیستم آخه😅😅😅

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم سبک میشم دقیقا مثلا یساعت فوووووول انرژی مث خر همه کارا خونه رو میکنم😂😂😂😂 بدووو بدووو😄😃

نه دیگ اینجوریم نمیشم 

دور از جونت البت 

من بخاطر کمخونی سعی میکنم زیاد نخورم

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

درسته مرسی عزیزم  خخخخ پس برای همینه من هر دفعه خوردم تپش قلب گرفتم 🤦🤦 قهوه خور نیستم آخه😅 ...

اووووه کافئین بالا خوردی  حالت استرس بهت دست میده درسته؟؟

اگ قهوه خور نیستی نخوری بهتره من از خدامه ترکش کنم ولی بشدددددت  اگ نخورم سردرد شدید میگیرم😣

پریود شدی یاسمن جون؟

نه عزیزم 

کمر دردم هم خوب شده فعلا 

فقط فکر کنم مریض شدم یه دفعه خیس عرق میشم 

بعد لرز میکنم ه

میرم زیر پتو بازم گرم نمیام 

امروز کلا این مدلی بودم 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺