2777
2789
عنوان

میگم به نظرتون میشه تو دو ماه

259 بازدید | 12 پست

کسی که مثلا ۲۰ درصد پایه داره امتحان نهایی خرداد نداره یعنی پایه اش خوبه ولی نخونده برای کنکور به درصد بالای ۶۰ و رتبه زیر ۲۰۰۰ برسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. رتبه ی زیر دو هزار برای کسیه که خودشو در طول سال پاره پوره کرده انقدر درس خونده

برای دماه انتظار رتبه ی بالای ۲۰ هزارو داشته باش مگر اینکه معجزه بشه

حقیقتو گفتم

خودتو پاره پوره کن شاید به نتیجه ای که خواستی برسی

نه. رتبه ی زیر دو هزار برای کسیه که خودشو در طول سال پاره پوره کرده انقدر درس خونده برای دماه انتظا ...

خب من همین الان برم کنکور بدم می تونم میانگین درصد ۲۰ ، ۳۰ بزنم زیر ۲۰ هزار باشه همه مطالب هم بلدم کلاس میرم ولی چون تمرین نکردم و تست همه چیز تو ذهنم مخلوط هست اگه مثلا درسی ۱۰۰۰ تا تست انتخاب بزنم یعنی روزی ۸۵ تا تست تازه این کمترین مقدار هست یعنی نمیشه

پارسال چند شد رتبت؟ رشتت چیه؟

تجربی بین ۱۰ تا ۲۰ هزار اونم هیچی نخونده بودم بعد موندم امسال کلاس برداشتم همه درس ها ولی خب بازم امسال نخوندم ولی خودم به درک مامان بابام گناه دارن منی که نفر اول آزمون تیزهوشان و نمونه و میانگین بالای ۹۰ تو آزمون ها و گریه برای نیم نمره غلط ولی الان رسیدم به جایی که کتبی نهایی ۱۸ کل ۱۹ و نسبت به همه چیز بی تفاوت الان دوستم که واقعا درسش نصف من بود شده دو رقمی ولی من الان بازم ۲۰ هزار میشم و باید برم یه چیز آزاد الکی بخونم نه که بزرگش کنم واقعا این جور بودم یه موقع 

تجربی بین ۱۰ تا ۲۰ هزار اونم هیچی نخونده بودم بعد موندم امسال کلاس برداشتم همه درس ها ولی خب بازم ام ...

اگه میگی تیزهوشانی بودی و پایه شو داری، شروع کن خودتو حبس کن تو یه اتاق فقط برای غذا و دستشویی برو بیرون شبا بیشتر از پنج ساعت نخواب روزاهم دو سه بار چورت های کوتاه بزن فقققط تست بزن و نکته بردار. اگه خودتو حبس کنی و خیلی بخونیشاید زیر ده هزار یا بهتر بیاری و یه رشته ی خوب مثل دبیری یا مامایی و اینا تو دولتی بیاری. به رتبه از الان فکر نکن فقط و فقط از تمام تواناییت برای خوندن استفاده کن