2777
2789
عنوان

بچه ی چهارم 😐 زهر مااار

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 42 پست

بنظرم بگو خواست خدا بوده و من و همسرم هم هیچ مشکلی با این قضیه نداریم 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
ماهم سه تا نعمت خدا تو خونمون داریم ... بچه داشتن و تربیت فرزند مسئولیت خیلی بزرگیه که هر کسی نمی ت ...

امشب مادرشوهرم میگفت انفاقا عین خانم های لرد اروپایی که بچه زیاد میارن و پرستار دارن شدی 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه عزیزم. برای منم دعا کن که به خاطر یدونه بچه هزار جور تحقیر و کنایه میشنوم و چشم انتظا ...

دقیقا منم

۵ ساله منتظرم

کلی طعنه شنیدم تحقیر شدم

بودن کسایی که بچه هاشونو به رخم‌کشیدن

کسایی که خودشون مجرد بودن و پز بچه های دیگرانو به من دادن

من از هیچ کدوم اینا نمیگذرم

با خدا میگم اینا دارن به تو طعنه میزنن چون من خواستم و تو ندادی

خودت جوابشونو بده

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
دقیقا منم ۵ ساله منتظرم کلی طعنه شنیدم تحقیر شدم بودن کسایی که بچه هاشونو به رخم‌کشیدن کسایی که ...

من با همه قلبم خالصانه از خدای عزیزم‌میخوام دامن شما رو‌سبر کنه و‌طغم اولاد رو‌بهتون بچشونه 

من با همه قلبم خالصانه از خدای عزیزم‌میخوام دامن شما رو‌سبر کنه و‌طغم اولاد رو‌بهتون بچشونه 

ممنون عزیزم🌺🌺🌺🌺

انشاءالله 

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
گور بابای حرف مردم  واقعا نمی‌فهمم به بقیه چه ربطی داره که تو چیزایی که ازشون نظر نمیخوان نظر ...

اخ گفتی 

خواهرام  یه جوری حرف میزنن بهم انگار اونا قراره بچه هامو بزرگ گنن یا خرجمونو اونا میدن

بقول مادرشوهرم میگن جیبم و‌پر و‌راه بازار دراز 

اخه یکی‌نیس بگه شما چکار‌دارین

هنوز‌خبری نیست البته ولی طعنه میزنن برا همن سومی

ببینید اصلا کاری با فردخاصی ندارم امیدوارم شما هم هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد واستون و بچه هاتون سالم و موفق باشن. ولی در کل بچه دار شدن رو دیگه واقعا نمیشه صرفا گفت هدیه خداست و دیگه هیچی. بچه آب میخواد غذا میخواد هوای تمیز میخواد مدرسه خوب لباس مناسب امکانات و ... علاوه بر این ها آرامش روانی و آسایش و امنیت میخواد. به عنوان یک انسان حقوق اولیه ای میخواد. نمیشه گفت ما چحوری بزرگ شدیم اینام بزرگ میشن؟ ببینید زمان رفته رفته داره بدتر میشه همه چیز داره گرون تر میشه.‌ درسته شاید به بچه ها چیزی نگیم دعوا نکنیم و بهشون عشق بدیم و از نظر مالی تامین باشن اما آیا محیط زندگی بچه فقط خلاصه شده در خانواده؟ این که الان متولدین دهه هشتاد دارن دیازپام مصرف میکنن نشونه چیه؟من مخالف فرزند اوری نیستم اتفاقا نیاز هر گروهی اینه ک نسل خودشون رو بتونه ادامه بده‌ و فرزند بیاره. اما خب کمی باید فکر کنیم که اگر کسی در اطراف ما مخالف فرزند سوم و چهارم و حتی دوم هستش چرا داره این حرفو میزنه؟؟؟

اخ گفتی  خواهرام  یه جوری حرف میزنن بهم انگار اونا قراره بچه هامو بزرگ گنن یا خرجمونو اون ...

خب سومی ک از همسر دومتونه و حقتونه 

وای داشتن چهارمی 😵‍💫😰

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ببینید اصلا کاری با فردخاصی ندارم امیدوارم شما هم هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد واستون و بچه هاتون سالم ...

ایا موفق ترین ادمهای قرن ما از افتضاح ترین شرایط فقر فرهنگی و مالی زمان قاجار بیرون نیومدن؟