2777
2789
عنوان

بچه ی چهارم 😐 زهر مااار

719 بازدید | 42 پست

من بچه سومم سه ماهشه 

عقب انداختم دو روزه وعلایم قاعدگی هم ندارم 😐 راستش جرات زدن بی بی چک هم ندارم 

اصلا ناراحت نیستم اگرم باردار باشم قرار نیست نه کسی کمکم کنه نه کسی خرج بچه هامو بده 

ولی اخرین بار مامانم بهم گفتن انقدر بچه اوردن کار‌ ادمهای بی فرهنگه 😐😕

واقعا عاشق بچه هامن روی چشمام میذارمشون اصلا نه دعواشون میکنم نه میزنم عاشقانه دارم بزرگشون میکنم 

ولی حرفهای اطرافیان ازارم میده 

بنظرتون چکار کنم 

چی بگم به بقیه اگر مثبت باشه؟

وا به خودت مربوطه بعدشم چ بی فرهنگی اصن دوس داری ۱۰ تا بیاری یبار محکم برخورد کنی از این حرفا نمیزنن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این که خودم بچه زیاد دوس ندارم ولی این موضوع به کسی ربطی نداره 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

متاسفانه با حرف مادرتون موافقم و نظری ندارم چون خانوم بالغ هستید بلاخره پیشگیری هارو میدونید و درکتون میرسه تو این جامعه فقط رسیدگی مالی بچه نیست به هر حال هر چی خیره

گور بابای حرف مردم 

واقعا نمی‌فهمم به بقیه چه ربطی داره که تو چیزایی که ازشون نظر نمیخوان نظر میدن

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

ماهم سه تا نعمت خدا تو خونمون داریم ...

بچه داشتن و تربیت فرزند مسئولیت خیلی بزرگیه که هر کسی نمی تونه قبولش کنه، به منم بعضا میگن چه خبره این همه بچه!

ولی من عاشقشونم مخصوصا سومی قند و عسل تازه چهارمی هم گوشه ذهنمه:)))

اتفاقا خیلی از آدمهای فرهیخته من دیدم بالای چهار فرزند دارن