2777
2789
عنوان

یچیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 161 پست

شنیدم بعضیا موکل دارن و از طریق اون از ی چیزایی با خبر میشن

اون خانوم هم میدونه اکثر کسایی که میرن امام زاده مشکل دارن، از این راه میخواد کاسبی کنه

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

من بودم انقدر پاپیچش میشدم خودش فرار کنه بره از دستم 😂 

روسریش مشکی بود ؟

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
بهت گفته بر میگردی پس بر می گردی منم میدونم برو امام زاده صالح وقتی گفت بر می گردی یعنی خودشم هم ...

ببین کلا جو امام زاده صالح همینه پر ف.ا.لگیره مخصوصاً بیرونش اما این خانومه متشخص بود درست‌‌‌‌....ولی من عمرا دنبال این کارا نیستم ......برای همین شاید برم باز زیارت اما اگه ببینمشمم ازش کمک نمی‌خوام....فقط برام عجیب بود همین

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
یه خرده بیشتر توضیح بده از فردا بریم امامزاده صالح دنبالش بگردیم. نزدیک ضریح بود؟؟؟؟؟🤣

چی پوشیده بود ؟؟😂😂😂

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
این دفعه دیدیش بگو اگه خیلی باحالی برو یه بار دیگه جوون شو

خیلی خوب گفتی 🤣🤣

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
یه خرده بیشتر توضیح بده از فردا بریم امامزاده صالح دنبالش بگردیم. نزدیک ضریح بود؟؟؟؟؟🤣

عاقا منم میام 🤣یه مینی بوس دربست جور کنیم ما رو ببره 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
عاقا منم میام 🤣یه مینی بوس دربست جور کنیم ما رو ببره 

باید با قطار  رفت 😂😂😎

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
نگاه میکردی ببینی سُم نداره 😂💔 نترس عزیزم هر چی هم باشه خدا مراقبته 

انقدر عاقل هست سماشو نشون نده 😂😏

تو اتاق نشسته بودم تنها مث جت پریدم تو حال گرخیدم😐🤣🤣🤣🤣ببین ولش کن شاید فرشته بوده ولی اگه فرشته ...

ببخشید ترسوندمت🥺اما من مطمئنم فرشته نبود🤣

این چه سمی بود نترسیدی 😐😔😂

از این مدل آدما دیدم اما هیچ کدومشون پیر و آنقدر موجه نبودن برای همین تعجب کردم