2777
2789
عنوان

قلب جنین. با تجربه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم الان ۵ هفته و ۳ روزمه ، شما رفتی برای صدای قلب ؟‌

سلام عزیزم. به سلامتی. منم 5 هفته و 6 روزمه. فردا میشم 6 هفته. این شنبه که گذشت رفبتم دکتر سونو کرد گفت ساک حاملگیت داخل رحمت هست شرایطت هم خوبه. یه سری آزمایش نوشت گفت دو هفته دیگه بیا برای سونو قلب

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
سلام عزیزم. به سلامتی. منم 5 هفته و 6 روزمه. فردا میشم 6 هفته. این شنبه که گذشت رفبتم دکتر سونو کرد ...

به سلامتی عزیزم سالم بغل بگیریش 

من هنوز نرفتم سونو میخام با قلب باهم برم تقریبا برای ۷ هفته و چند روز گفته بیا برای قلب 

عزیزم من درخواست دوستی دادم که اگر سوالی داشتم اگر اشکال نداره ازت بپرسم 

به سلامتی عزیزم سالم بغل بگیریش  من هنوز نرفتم سونو میخام با قلب باهم برم تقریبا برای ۷ هفته و ...

درخواست رو قبول کردم عزیزم

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
به سلامتی عزیزم سالم بغل بگیریش  من هنوز نرفتم سونو میخام با قلب باهم برم تقریبا برای ۷ هفته و ...

ممنون. شما هم به سلامتی بغلش کنی

چرا عکس نمیاد. دوباره بفرست آزمایشت رو

سلام گلم چند هفتگی رفتی برا قلب منم خیلی استرس دارم شیش هفته و شش روزمه

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
سلام گلم چند هفتگی رفتی برا قلب منم خیلی استرس دارم شیش هفته و شش روزمه

من 8 هفته و دو روزم بود