2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 32 پست
من ندیدمش داداشم میشناستش قدش بلنده میگه خوبه ن واسه من مهم نیس پدر مادر نداره  شغلش نمایشگاه ...

پس چرا تردید داری واسه عقد ناموفقش؟

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا تردید داری واسه عقد ناموفقش؟

یکیش اینکه

یکی اینکه من ۱۸ سالمه فعلا دوس ندارم ازدواج کنم میخوام خودم پول دربیارم 

ازطرفی هم خانوادم میگن این پول داره و دیگه لازم نیس خودت پول دربیاری و...

یکیش اینکه یکی اینکه من ۱۸ سالمه فعلا دوس ندارم ازدواج کنم میخوام خودم پول دربیارم  ازطرفی هم ...

حالا چند جلسه باهاش برو بیرون بش بگو من دوست دارن ادامه تحصیل بدم

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

خیلی مهمه که تو چند سالگی والدینش رو از دست داده ? کی سرپرستیش کرده , تو چه محیطی  و چه تربیتی بزرگ شده ????

رفتار برادرش با همسرش و خانواده همسرش چطوره ???

علت جداییشو حتماً بررسی کن 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
مسئله من ادامه تحصیل نیس میخوام مستقل باشم و اقا بالا سر نمیخوام نمیدونم هب

خب وقتی مصممی بگو نه

اخه وضع مالیش هم خوبه اگر ازدواج کنم دیگه نیازی به پول ندارم خیلی بده ثممسکسسسنسن

خودتم نمیدونی چیکار کنی😂😂

اخه وضع مالیش هم خوبه اگر ازدواج کنم دیگه نیازی به پول ندارم خیلی بده ثممسکسسسنسن

حالا شاید فراموشش کرده 

ولی اینجور آدما به محبت بیشتری نیاز دارن

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐