2777
2789
عنوان

یه حرفی

62 بازدید | 11 پست

یه چیزی بگین!!! واسه من ک واسه درس خوندن همش پشت گوش ميندازم 

انقدر از خودم بدم میاد ک درس نمیخونم ک نگووو 

خیر سرم کنکور دارم همش ش عذاب وجدان ...همش بهونه ..همش خستگی و کلافگی 

همیشه هم به این فکر میکنم از من بدبخت تر و تنبل تر نیست 

چه مرگمه ک نمیخونم ینی نمیتونم بخونم ...هدف هم دارم اما !؟

واسه اینکه به هدفت برسی درس نخون از ترس حسرتی ک قراره بکشی درس بخون:)

😭تو حاضری برای هدفت ۱ سال دیگ هم پشت کنکور بمونی؟!خودتو بزار جای من ....جون من صادقانه فکر کن جواب بده .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭تو حاضری برای هدفت ۱ سال دیگ هم پشت کنکور بمونی؟!خودتو بزار جای من ....جون من صادقانه فکر کن جواب ...

اخه الان دیر نیست ۶۴ روزه بشین بخون از همین فردا صبح با برنامه اصن ب نتیجه فکر نکن بخون بخون تا شبه کنکور بدون اینکه ب نتیجه فکر کنی:) 

اگ قبول شدی ک میری اگر نه میمونی سال دیگه اگ عاشق هدفتی اره باید بهاشو بدی:) ناامید نشو فقط

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
اخه الان دیر نیست ۶۴ روزه بشین بخون از همین فردا صبح با برنامه اصن ب نتیجه فکر نکن بخون بخون تا شبه ...

باشه حتما از فردا خدا کمک کنه بتونم بخونم....شما خودتون دانشجو هستین؟

باشه حتما از فردا خدا کمک کنه بتونم بخونم....شما خودتون دانشجو هستین؟

خوندی امروز؟ 

شروع کردی؟ 

نه منم کنکور دارم

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
بله امروز زبان و یه نصف فصل زیست خوندم ..شما چه پایه ای هستین؟!یا فارغ التحصیلین؟

واسه شروع خوبه 🥲 

۱۹ سالمه

دندون خیلی دوست دارم  من ی وقفه افتاد بینش ولی باز دوباره شروع کردم تا ببینم چی پیش میاد

انشالله قبول میشین .به امید خدا .

منم  جدی شروع کردم تیر اگ رشته دلبخواهم قبول شدم میرم اگ نشد بازم میخونم برای اردیبهشت

انشالله قبول میشین .به امید خدا . منم  جدی شروع کردم تیر اگ رشته دلبخواهم قبول شدم میرم اگ نشد ...

ایشالله برسی ب هدفت