بابای من انگاری من باهاش نامحرمم که باهام سرد برخورد میکنه. بعضی وقت ها هم اصلا با من حرف نمیزنه یه جوری رفتار میکنه انگاری داره به زور من رو تحمل میکنه حتی شده به من توهین کنه یا منو قضاوت کنه.... خیلی دلم ازش پره، ولی احترامشو نگه میدارم چون پدرمه و بزرگترمه🖤🥺🥲
یه بارم شده دست رو من بلند کنه ازش کینه به دل نگرفتم چون میدونم حقم بوده و باید ازش کتکو میخوردم ولی از این رفتاری که با من داره بدم میاد🖤😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعای همیشگیم از خدا اینه اگر قرار بابام ی عطسه کنه قبلش من بمیرم کنباشم ونبینم
بابام بزرگ ترین مرد و کوه زندگیمه
عاشقشم، همیشه صدام میزنه چشمای بابا♥️
خدا برام حفظش کنه
من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥. مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤. خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋. یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️. اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.
قبل ازدواج صمیمی نبودیم رابطمون خوب بودا هرکاری میگفتم میکرد ولی رو در وایسی داشتیم بعد ازدواجم با همسرم به مشکل برخوردم جوری ک شبا نممیخوابیدم پدرمو اونموقع شناختم مینشست پابه پام غصه میخورد سیگاری شد و بیشتر هوامو داشت الان میفهمم پشت اون چهره مغرور یه مرد با احساس هست