2821
2789

راستش میخوام بدونم از چندسالگی میتونم برای دخترم از شامپو بدن ، ضد آفتاب، مرطوب کننده خودم استفاده کنم ؟ از چندسالگی دیگه مخصوص کودک براش نگیرم ؟ الان شش سالشه

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامان من از بچگیم با صابون سرمو تنمو شسته آخ هم نگفتم 🤣

منم

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
۱۳و۱۴

فکر میکردم همینکه بره مدرسه مخصوص بزرگسال میتونم استفاده کنم

😂 تو عمرم ی بار ضد آفتاب زدم شما چقدر به بچتون میرسید😂 شامپو بدن هم هیچ فقط کسیه و لیف😂😂🤕

ای بابا . خب بچه بیرون میره پوستش داغون میشه برا حمام هم که از بچگی شامپو بچه زدم الان نمیدونم تا کی مخصوص بچه

اینو با پزشک مطرح کنید شاید بهتر باشه.

ولی خب برای شامپو بدن از ۱۰_۱۲سالگی فکر کنم بشه بزرگسال استفاده کرد.برای ضد آفتاب هم تا عموما بین ۶ تا ۱۵ سال رو ندیدم کسی استفاده کنه مگر حساسیت اینا داشته باشن یا شرایطی که باعث بشه مجبور به استفاده بشن.(حالا اگر جدیدا تو این سن هم استفاده کنن یا توصیه بشه نمی دونم.)  ولی به نظرم اگر خیلی به نطر تون لازمه؛یه مدت بعد از سن بلوغ براش بزرگسال بزنید.

این رو هم در نظر بگیرید که شاید چیزی که شما استفاده می کنید باعث ایجاد حساسیت در پوست فرزند تون بشه.پس قبل از اینکه براش بزنید؛ تست کنید.

ای بابا . خب بچه بیرون میره پوستش داغون میشه برا حمام هم که از بچگی شامپو بچه زدم الان نمیدونم تا کی ...

من تا حدود ۱۰ سالگی شامپو بچه استفاده کردم.

تا الان که ۲۴ سالمه هم نه کرم صد آفتاب زدم نه آرایش کردم نه به پوست و مو ام رسیدم.دایم هم توی آفتاب رفتم.(حتی توی بهار و تابستون سه چهار ساعت در روز مداوم‌ زیر نور آفتاب ام.) با آب تقریبا جوش حموم می کنم.(که میگن خوب نیست.) روتین پوستی و... ندارم. و تا الان هیچ مشکلی برام ایجاد نشده.

بالای ۱۰ سال هست که ماست و آبلیمو رو باهم می خورم که میگن باعث کک و مک میشه و به جای لیزر و... از ژیلت استفاده می کنم و هیچ مشکلی نداشتم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز