👀این شوهرای ما هربار زنگ میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم والا🤷♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا خانومه بهم گفت خیلی خوبه عالیه طرفدار زیاد داره شاید دروغ گفت اخه فقط همین مارک داشت
👀این شوهرای ما هربار زنگ میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم والا🤷♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
فک کنم مثل واکسن برکت مون عمل کنه مراقب کیکات باش🤣🤣
خیلی بحال بود توکل بخدا دیگه 🤣🤣
کاله یا سپید اریا استفاده کن این مارکی تاحالا استفاده نکردم یعنی اسمشو نشنیدم
مرسی
واقعا خانومه بهم گفت خیلی خوبه عالیه طرفدار زیاد داره شاید دروغ گفت اخه فقط همین مارک داشت
آره احتمالا بازار گرمی کرده😄
عیب نداره استفاده کن شاید خوب بود
کولاد ،کالا ،و میهن خوبن ،گلرود نقره ای هم خیلی طرفدار داره ولی به نظر من فقط خوب فرم میگیره و خیلی خوش طعم نیست اگه خریدی بهش وانیل بزن یا با کولاک قاطی کن چون اون خوشمزه
آره احتمالا بازار گرمی کرده😄 عیب نداره استفاده کن شاید خوب بود کولاد ،کالا ،و میهن خوبن ...
استفاده کردم اصلا خوب نبود خیلی سنگینه