2777
2789
عنوان

چه رشته هایی وقتی داری داخل دانشگاه درس میخونی هم بهت حقوق میدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نفت و پتروشیمی اینا باید چه رشته ای کنکور بدی؟

ریاضی عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بچه‌ها پرستاری هم میدن تضمین برای سر کار رفتن هست؟

والا پرستاری رو یکی از بستگانمون میگفت تو کارورزی (دو ترم آخر)بین۵تا۱۰میدن

توی طرح از ده به بالا میدن

دیگه راست و دروغشو نمیدونم

منظورت از بورسیه همون قبول شدن توی دانشگاه دولتیه؟ چون اطلاعات زیادی ندارم 😅

نه بعضی ارگانه ها شرکت کنندگانی که نمراتشون تو کنکور خیلی خوب می‌شه بلافاصله استخدام می‌کنه مثل تربیت معلم 

چقدره؟

یه چیزی حدود ۲تومن اگه نگران اینی ک موقع دانشجویی حقوق نداری اگه رشته های پزشکی رو بخونی سخت در اشتباهی چون میتونی مشاور تحصیلی ادامه بده و کارای دیگ ک به رشتت مربوطه

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

بله اما از ترم دو به بعد میرن بیمارستان اونجا بر اساس کارشون پول میگیرند ک خیلی کمه 

ترم دو که هنوز علوم پایه ای بیمارستان هم نمیری پزشکی فقط تو اینترنی حقوق بخور نمیر میدن