2777
2789
هنوز مونده تا شوهر کردنم تا اون موقع حسش میپره دیگه خب😂😂

🤣🤣🤣🤣

جاهای ممنوعه ک میزنن درک نمیکنم

گوش و بینی زبون لب ابرو ک قشنگه 

من وسط گردن هم دوس دارم پایین گلو میدونی کجارو میگم؟!

گوش باز اوکیه/ اما پره ی پایین بینی به نظرم خیلی بده. جلوه ی خوبی نداره آخه. اصلا هم قشنگ نمیشه

نههه من اشتباهی گرفتم پره بینی رو اصلا نمیزنم چون در بیارم جاش میمونه ببین می‌خوام اون قسمت وسط بینی بزنم خیلی خفنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ کاری رو بدنم انجام ندادم ولی از یه چیزایی خوشم میاد پول و موقعیت شم ندارم . حالا هزینه ش چقدر ...

پرسینگ خیلی نمیشه 

من ۴تا پرسینگ زدم با نگیناش شد ۴۳۰یا۴۷۰

حالا یه پرسینگ ابرو بزنی فکنم ۱۰۰یا۱۲۰بشه

شانس گندم گوشت اضافه اورده باید برم دکتر بعدم غلط بکنم دوباره بزنم😂

والا من نمیدونم چ شکلی باید مراقبت کرد ک این بلایا رخ نده 

خیلی ضد حاله

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
والا من نمیدونم چ شکلی باید مراقبت کرد ک این بلایا رخ نده  خیلی ضد حاله

من فک میکنم به بدن بستگی داره

وگرنه من خیلی مراقب بودم

اگر فقیر بدنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر به دنیا آوردی مقصری!!
من فک میکنم به بدن بستگی داره وگرنه من خیلی مراقب بودم

موافقم 

من ی گوشم کلا انگاری خوب سوراخ نشده بود از اول مشکل داشت بش رسیدم خوب خوب شد 

گوشواره طلا انداختم بعد ی مدت گذشت دوباره روز از نو 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
سریع طلا بنداز بعدازحمام باسشوار خشک کن موضع رو تتراسیکین بزن روش نخاب

مرسی 🤍