2789
عنوان

درونگرامممم

648 بازدید | 106 پست

خیلی بده وقتی همسنام میگن میخندن من ی گوشه افتادم رفتم مهمونی همه پیش هم میگفتن میخندیدن ی گوشه فقط این ور اون ور نگاه میکردم 

اینم بگم بخاطر این موضوع هیچ جایی نمیرم بعد چند سال اولین بارم بود چیکار کنم با این وضعیت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درونگرا بودن عیب نیست

حالت عادیه یه آدمه

پس باهاش مبارزه نکن

بپذیرش

با هرکس که دوست داشتی معاشرت کن

ولی اگه اعتمادبه نفست کمه و دوست داری بیشتر اجتماعی باشی، کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و‌گوش بده 🌹

ببین درونگراها با این حسشون حال میکنن خودشون دوس دارن نرن تو جمع حوصله شلوغی ندارن تواگه ناراحتی درون گرا نیستی رو اعتماد به نفست کار کن سعی کن فیلم ببینی کتاب بخون یا هر چیزی که بهش علاقه داری بتونی تو جمعا حرفی برای گفتن داشته باشی 

***لدفن تاپیک خنده دار دیدین منم تگ کنین ***
ولی من هنوزم  از نظرم درونگراها خیلی جالبن/:

جالب نیست ولی شاید باور نکنی چن سالیه جایی نمیرم همیشه پیش خودم و درون خودمم 😂ولی وقتی تنهام خیلی بهم خوش میگذره وقتی جایی میرم اینطوری میشم 

من کلا میلی ب آدما ندارم 

و ترجیحا میدم شنوده باشم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○