2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

shenzo 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

نه همراه اول نمیاره اصلا ...با یه سیم کارت دیگه برو درجا وصل میشی

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

سلام ببین من الان حدوده 2 ساله دارم از سایت iranping.org ویپ*ی ان میگیرم خداییش قطعی نداشته دخترمم واسه بازیاش استفاده میکرد میگفت خیلی خوبه هروقتم کار نکرد پولمو گفتم بهش برگردونده حتی روزایی بود که کلا اینترنتا قطع بوددد همه جا قطع بود این به من سرویسی داد که کار میکرد الانم که سایتشو دیدم کود تخفیف 50 تومانی گذاشته. کودتخفیش iran50 هستش استفاده کن برای دخترم دعا کن مریض شده کرونای لعنتیو گرفته تروخدا دعا کنید خیلی میترسم.