2777
2789

در طول روز عصبانی می‌شید از دست بچه هاتون؟ چیکار میکنید؟

احساس میکنم سمی ترین مادر دنیا هستم. دو تا پسر فوق العاده شیطون دارم . دخترم آرومه. ولی روانی شدم از دست پسرها. ۶ و سه سال و نیمه هستن. دایم کتک کاری دایم دعوا دایم دست زدن به وسایل خونه. به خدا کارم شده گریه. نگران آینده شون هستم. پسر اولم عصبی شده حسادت می‌کنه. مدام همه رو میزنم حرف بد یاد گرفته. اصلا گوش به حرف نمیدن. مجبورم مدام داد بزنم از خودم بدم میاد

خدایا چیکار کنم

دو فروندی ام اما عصبانی میشم 😁✋

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا صبرت بده 😁حفظشون کنه برات

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه فرزندی هستم کم مونده برم تیمارستان🙂

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

منم دو تا پسر دارم همینم.دیگه به خدای خودم رسیدم عصبی شدم داد میزنم خودمو میزنم.یه وسیله سالم تو خونه ندارم همین پریشب تلوزیون ۵۰اینج مادرمو شکستن قیمتش ۳۰ملیونه.من تا بچه دومم به دنیا نیومده بود مشکلی نداشتم بعد از اون همش دعوا همش خرابکاری...

دست زدن به وسایل خونه؟ ببخشیدا ولی بچه زیر ۷ سال خونه نباید عتیقه فروشی( مثال زدم) باشه که راه به ر ...

ن بابا من همه چی رو جمع کردم. ولی دست به کابینت و وسایل آشپزخونه می‌زنن. متکی مبل ها رو میریزن وسط. رو مبلی رو جمع میکنن. رو فرشی رو جمع میکنن. کلی ظرف رو ظروف شکستن. مجبور شدم رفتم استیل خریدم برا دم دستی. مدام آب آشپزخونه رو باز میذارن تا میرم مثلا دستشویی یا تو اتاق رو مرتب کنم. یک لحظه آرامش ندارم. در یخچال رو مدام باز میکنن

عه پسرای منم دقیقا ۶ و ۳ سال و نیمه هستن

انقد دعوا میکنن که 🤣🤣🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری