2777
2789

سلام هفته دیگ تخمک کشی دارم الان امپولاشو زدم ک دو روز دیگه باز برم سونو ازوقتی زدم امپولارو سرم دردگرفته. ازعوارض امپوله? و اینکه شب قبل پانکچر چی بخورم. ? و جنین فریزخوبه یا سه روزه راهنماییم کنیدلطفا

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما فشارتو چک کن برات آرزوی موفقیت میکنم عزیزم چقدر برام محدددا این مسیر با تاپیکت تکرار شد پر از درد …..اما خداروشکر الان سه تا تخمکام شدن بچه جلوم خابیدن😂تنها تخمکام😂

جنین تازه بهتره قطعا قطعا حتی عوارضی که روی خود بچه داره کمتره❤️❤️🦋🦋🦋

>*
حتما فشارتو چک کن برات آرزوی موفقیت میکنم عزیزم چقدر برام محدددا این مسیر با تاپیکت تکرار شد پر از د ...

چندتا بچه دارین بسلامتی 

حتما فشارتو چک کن برات آرزوی موفقیت میکنم عزیزم چقدر برام محدددا این مسیر با تاپیکت تکرار شد پر از د ...

ازشما جنین چن روزه بود??

من وقت پانکجر …..پزشک حاذقم رفت….منو داد دست دستیارش یه زن بود وقت خروج نیدل یک رگمو پاره کرد 🥺رگ اصلی شکمم شد پرخون تا پای مرگ رفتم سه تا کیسه خون گرفتم دوتا بیمارستان عوض کردم نزدیک بود بمیرم هیچ پزشکی قبولم نمیکرد….. میخاستن رحمو تخمدانمو دربیارن خونریزی تمام بشه….

بعد این همه درد فقط سه تا تخمک داشتم با اون حجم از دارووووووو کو هرمونی که زده بودمممم

فقط سه تا ❤️❤️❤️ بیست روز طول کشید تا سرپا بشم بچه ها فریز بودن نهایتا کاشتنشون ….هرسه گرفت از گروه ده نفره فقط مال من و یه نفر دیگه گرفت 

کار خداست اینا رو گفتم که امید داشته باشید ❤️❤️❤️❤️

>*
من وقت پانکجر …..پزشک حاذقم رفت….منو داد دست دستیارش یه زن بود وقت خروج نیدل یک رگمو پاره کرد 🥺رگ ا ...

هییییییی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
من وقت پانکجر …..پزشک حاذقم رفت….منو داد دست دستیارش یه زن بود وقت خروج نیدل یک رگمو پاره کرد 🥺رگ ا ...

هییییییی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

الهی بمیرم... راستی کدوم مرکز رفتین?  اون بنده خدا ک مثبت شداونم فریزبود جنینش?

شیراز« مادر  و کودک» بله سن بالا اولین کاشت یه دخمل داره

ب اون بنده خدا ک اون کارو کرد چیزی نگفتین شاکی نشدی