2777
2789

من و عشقم پنج ماهی هست جدا شدیم می‌دونم هنوز دوستم داره ولی شرایط طوری بود که مجبور شد بره / داغونم هر کاری میکنم نمیتونم فراموشش کنم / ازتون خواهرانه خواهش میکنم از ته قلبتون برام دعا کنید که یا دوباره برگرده کنارم، یا مهر و محبتش برای همیشه از دلم بره و بتونم فراموشش کنم به والله شب و روز ندارم داغون داغونم

خدا کمکت کنه عزیزم دلتو بخدا بسپار همه چی ب صلاحت درست میشع🤲🤲❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم ، خودمم میگم هر چی خیر و صلاح هست ممنونم به خاطر دعای قشنگت❤❤❤

فدات عزیزم❤️❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
انشاالله هر چی از خدا میخوای بهش برسی عزیزم من برات دعا میکنم 🙏😍

ممنونم گلم ، خیلی برام دعا کن تا راحت بشم از این عذابی که دلم می‌کشه 

ان شاءالله خودتم حاجت روا باشی عزیزم ،❤❤❤

عزیزم

یجا خونده بودم ایه ۲۷ سوره ابراهیم رو ۷ بار بخون و ب کف دستهات فوت کن

و دستهاتو ب صورت و بدنت بکش

واسه فراموشی فرد موردنظر

چون گفتی ک دعا کنین مهرش از دلت بیرون بره اینو گفتم.

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
عزیزم یجا خونده بودم ایه ۲۷ سوره ابراهیم رو ۷ بار بخون و ب کف دستهات فوت کن و دستهاتو ب صورت و بدن ...

ممنونم گلم از این دعاهای قرآنی واسه فراموشی خیلی انجام دادم ولی انگار نه انگار ، با اینکه پنج ماهه اصلا چکش نکردم و پیگیرش نبودم هر کاری میکنم از این دلم بیرون نمیره

ممنونم گلم از این دعاهای قرآنی واسه فراموشی خیلی انجام دادم ولی انگار نه انگار ، با اینکه پنج ماهه ا ...

🤍💚🩵 ان شالله زودتر هرطور که به صلاحه به ارامش برسی 🩵💚🤍

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼