2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو ک نه ولی به دخترم اپتامیل میدم راضیم

چند ماهشه وزن دهیش خوبه من پسرم دو ماهشه ببلاک میدادم خوب فقط شیربالا می‌آورد گفتم شاید خارجی ها بهتر باشه 

همون دو سه ماهگي دادم به بالا، اره وزن دهيش خوب بود ، هيپ هم ارگانيك هست شير خوبيه همه داروخانه ...

من هیپ جایی ندیدم ولی تعریفشو شنیدم الان سیمیلاک و فقط میتونم گیر بیارم 

دخترم سه ماهش تمام شده وارد ۴ شده اره خداروشکر خیلی خوبه

پسرم ببلاک میدادم چهل روزگی ۵ کیلو بود گفتم شاید خارجی بهتر باشه از نظر ترکیبات یه هفته ای هست اس ام ای شروع کردم نمیدونم ادامه بدم یا نه 

من هیپ جایی ندیدم ولی تعریفشو شنیدم الان سیمیلاک و فقط میتونم گیر بیارم 

تهران كه اكثر داروخانه ها دارن ، اما خب بايد ببيني به بچت كدوم شير ميسازه، من بيشتر ايراني ميدادم آپتاميل در كنارش در طول روز چندبار خارجي ، هيپ بيشتر، دوبارم سيميلاك خريدم، اخه نميصرفيد همش خارجي بدم 

تهران كه اكثر داروخانه ها دارن ، اما خب بايد ببيني به بچت كدوم شير ميسازه، من بيشتر ايراني ميدادم آپ ...

یعنی از اول دو تا استفاده میکردین مگه میشه دو تا شیر خشک و با هم استفاده کرد