2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

388 بازدید | 17 پست

ساده ترین آدمی که میشناسم خودمم.انقدر که گاهی از سادگی خودم حالم بهم میخوره.همه به راحت ترین شکل ممکن میتونن گولم بزنن.پولمو از دستم دربیارن، ازم کار بکشن، منو نادیده بگیرن، ازم سواستفاده کنن ،کارایی که میخوان انجام بدمو بعدش بزنن زیر قولشون.چیکار کنم؟نمیخوام انقدر ساده باشم.تو این دور زمونه باید گرگ بود‌.کسی میتونه راه حل بده؟؟

یه مقدار با مصیبت پول جمع کرده بودم.میخواستم برم طلا بگیرم.همش عیدی بودو پول قلکم.همش نقد بود.وقت نداشتم برم بانک یعنی با بچه کوچیک نمیشد.شوهرم گفت بده من صبح میخوام برم بانک اونجا میریزم به حساب خودم برات کارت به کارت میکنم.الان ۱۵ /۲۰ روزه که هنوز منتظرم بزنه کارتم.طلام دوباره رفت بالا.بهشم گفتم‌میگه مجبور شدم خرج‌کنم.پول اومد برام میزنم واست.آخه بگو اوسکول همونو میبردی طلا فروشی دیگه.چی میخواست بگه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ که منم کشیدم از این کارا...

همیشه جمع میکنم که یه کاریی باهاش انجام بدم سر بزنگاه میگه بده بهت سریع پس میدم و هیچ وقت پس نمیده...

الان دیگه زرنگ شدم تمام پسندازمو مخفی میکنم

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

فیلم زیاد ببین و کتاب زیاد بخون .

الگوی رفتاری خودت رو پیدا کن و حلش کن

مثلا شاید چون شخصیت وابسته داری و ترس از رها شدن شاید باج میدی تا بقیه رو راضی نگه داری و بمونن کنارت .

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
هیچکس برام هیچکاری انجام نمیده.اما کافیه یکی بهم بگم فلانی فلان کارو بکن برام.با کله میرم.دوست دارم ...

دنبال دریافت توجه و محبت و تأیید نیستی ؟

احتمالا برای بدست آوردن اینا اینجور رفتار میکنی .

این نیازها رو از درون خودت حل کن

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
یه مقدار با مصیبت پول جمع کرده بودم.میخواستم برم طلا بگیرم.همش عیدی بودو پول قلکم.همش نقد بود.وقت ند ...

الهی 

میفهمم حالتو 

خیلی کارا میتونستی بکنی 

اصن ی وقت دیگه میرفتی 

ولی خب فایده ای نداره 

کاری که میتونی بکنی اینه که سریع قبول نکنی همین 

فکر نکن قراره شاخ قول بکشنی 

همسرت رو ببین چجوری میپیچونه .به همون سادگی توهم میتونی پیشنهادی که بهت داده میشه یا حرفی که میزنن رو قبول نکنی.همین!باور کن فقط همینه 

نه فرمول خاصیه نه سیاسته نه هیچی 

فقط اون لحظه قبول نکن .موکول یه زمان دیگه.تا اون موقع وقت بیشتری هست برای فکر.پشیمونی هم کمتر داره

توهم مثل من تو لحظه تمصمای غلط زیاد میگیری لابد .من تاجایی که بشه موکول میکنم 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
هیچکس برام هیچکاری انجام نمیده.اما کافیه یکی بهم بگم فلانی فلان کارو بکن برام.با کله میرم.دوست دارم ...

دوستی چیزی نداری؟شاید برای جلب رضایتشون این کارو میکنی 

مهر طلبی 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔