2777
2789
عنوان

برای خرید لباس بچه کدوم فروشگاه اینترنتی بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19135 بازدید | 249 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها

من سه ماه پیش تقریبا، برای تولد دخترم دنبال یه ست لباس خاص و راحت بودم که هم کیفیتش خوب باشه هم قیمتش مناسب. کلی گشتم تا به یه سایتی رسیدم که مدل‌های بچگانه‌ش واقعا متفاوت بود، 

مخصوصا اینکه هم لباسهای راحتی داشت هم لباسای مجلسی و بدردبخور برای تولد و... که خیلی به سلیقه بچه‌ها می‌خوره.

سایزبندی کامل داشت و ارسالش هم سریع بود.

اگر خواستین می‌تونین به سایتشون سر بزنین

تو گوگل سرچ کنین: نیتاکیدز  

nitakids.ir
دخترم هنوزم اون ست رو خیلی دوست داره و تقریبا هر بار مهمونی میره، همونو انتخاب می‌کنه 😄

با توجه به راهنمای انتخاب سایز لگ زنانه شما باید اندازه های دقیق دور کمر، دور باسن و طول فاق خود را داشته باشید تا بتوانید با توجه به اندازه های موجود یک شلوار با سایز مناسب بخرید. البته در خرید حضوری می توانید قبل از اقدام به خرید، شلوار را پرو کنید و بر اساس سایز و فرم اندام خود یک شلوار با اندازه مناسب را انتخاب کنید.

اما همانطور که می دانید در خرید اینترنتی امکان پرو شلوار وجود ندارد. پس برای خرید لگ زنانه با سایز و اندازه مناسب باید سایز دقیق خود را بر اساس اندازه دور کمر، دور باسن، طول فاق و جدول سایز بندی برند و مدل مدنظر به دست بیاورید. اگر می خواهید در رابطه با نحوه تعیین دقیق سایز شلوار لگ اطلاعات بیشتری به دست آورید، تا انتهای این مقاله با مجموعه نوین پوشاک همراه بمانید.