2777
2789
عنوان

من کالری شماری میکنم شیردهی ...

155 بازدید | 5 پست

میشه به جای لبنیات چیز دیگه مصرف کرد

میوه مثلا

چون امکانش نیس هر روز شیر وماست تهیه کنم

شیرم کمه بچم ۱۰  ماهشه شیرخشک هم میدم گاهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه به جا شیر مصرف کنم؟ مصرف لبنیات اجباری نیس تو شیردهی؟

هیچی اجباری ک نیست!!! اما شما گفتی گاهی ک لبنیات نیست جایگزینش چی هست منم اینارو گفتم.لبنیات مخصوصا شیر اگه بهت میسازه حتما بخور.منظورت از کالری شماری یعنی تو شیردهی میخای لاغر کنی؟؟

هیچی اجباری ک نیست!!! اما شما گفتی گاهی ک لبنیات نیست جایگزینش چی هست منم اینارو گفتم.لبنیات مخصوصا ...

اها بله مرسی

بله وزنم به جا کاهش افزایش پیدا میکنه میخوام کالری شماری کنم ببینم چی میشه

اها بله مرسی بله وزنم به جا کاهش افزایش پیدا میکنه میخوام کالری شماری کنم ببینم چی میشه

اگه شیرت کمه و واقعا دوست داری شیر بدی پس رژیمو ولش کن.یک سال و خورده ای بهش میخای شیر بدی اونم از کنار غذات بزنی همون ی ذره شیرتم تموم شه؟خودم نزدیک ۲۰ کیلو چاق شدم بعداز زایمان و آدمی هم هستم ک اندامم خیلی برام مهمه ولی لاغری رو گذاشتم برای اتمام دوره شیردهی چون از حجم شیرتم کم نکنه از کیفیتش کم میشه