2777
2789
عنوان

بچه ها استخاره با تسبیح بلدین

73 بازدید | 12 پست

یه نیت مامان شدن این ماهم یکی میگیرین؟

۱۴۰۲/۱/۲۳ من ناامیدترین آدم دنیا بودم بخاطر مادر نشدنم بعد کلی امپول😭 و...ولی .....میاد روزی که مینویسم کنجدم عمر غمم خیلی کوتاه بود😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای این استخاره نمیگیرن که

اخه مااه پیش همه استخاره هام بد بودن و واقعا هم مامان نشدم

۱۴۰۲/۱/۲۳ من ناامیدترین آدم دنیا بودم بخاطر مادر نشدنم بعد کلی امپول😭 و...ولی .....میاد روزی که مینویسم کنجدم عمر غمم خیلی کوتاه بود😍
بلدم ولی استخاره است فالگیری که نیست

حالا یکی به نیت من بگیرید فاطمه ام عزیزم

عزیزم استخاره رو مثلا میخوای از تردید یه کاری مطمئن بشی استخاره میکنی.. مامان شدنت خیلی خوبه

کاش یکی برام میگرفت🥲 نمیدونم چرا ولی دلم آروم میگیره باهاش

کاش یکی برام میگرفت🥲 نمیدونم چرا ولی دلم آروم میگیره باهاش

عزیزم 

اولا اینکه امروز از ساعت ۱۲ تا ۱۶ وقت استخاره بده

بعدم شما که منو نمیشناسی ادم به هر کسی که استخاره نمیده آخرم اینکه خودتو درگیر استخاره نکن اگر یجا واقعا گیر کردی نمیدونستی چکار کنی بین دوراه اون موقع استخاره 

بجاش اگر قابل باشم دعا میکنم همین ماه مامان بشی ان شالله بحق شش ماهه ی امام حسین ع🙏🏻🥰 من خودم و هم خواهرم نذر علی اصغر ع کردیم بچه دار شدیم الحمدلله