2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردن تازگیا یا قراره بکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 6033 بازدید | 82 پست
ببین منم از تمام دکترای تبریز بد شنیدم عالی خیلی ارزونه ادم میترسه تو میدونی عالی چند وقته نوبت عمل ...

بیا ارومیه پیش دکتر بنایی 

مهدی بنایی تمام کاراش عالین برو گوگل سرچ کن ببین چطوره

خوش به حالتون الان همین دکتر قطعا شده ۵۰🥲

یکی ازدوستانمون دخترش قبل عید30تومن داد کلینیک تو فرمانیه عمل کرد

حالادوستم رفته پیش همون دکترگفته 20تومن بیشترندارم اونم قبول کرده

😂😂😂

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز رفتم گفت آزمایشات رو برم دوهفته دیگه عمل کنم 17 تومن حدودا خرجم میشه

چخ خوب کجا میخوای عمل کنی من ۱۹ سالمه میخوام عمل کنم خانوادم میگن زوده از حالت در میاد بزرگتر شی بزار چند سال دیگه عمل کن ولی من میترسم گرون تر شه

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤
منم ۱۴۰۰ ۲۲ تومن شد پول عملم جای دکتر حسین حامدی . انقد افتضاحه ک شکایت کردم فعلا روندشو دارم میرم . ...

جدییی؟چقدر بد

برا من خیلی خوب شد دقیقا همون چیزی بود که میخواستم

شانسیه واقعا عمل بینی

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو ، تو لبخند منو میبینی نه درد هامو ، تو متوجه چیزایی که رها میکنم میشی نه اخمام.میتونی حرفامو بخونی نه ذهنمو ، پس لطفا راجب من نه نظر بده و نه قضاوتم کن چون تو فقط قسمتی از من رو میبینی که خودم خواستم نشونت بدم

منم رفتم چند جا پرسیدم

تو اردبیل عجمی گرونترین دکتره و فوق العاده عالی عمل میکنه گفت ۴۵ تومن

یکیش رفتم تو ویزیت هی من گفتم طبیعی میخوان هی میگفت اینجارو کوچیک میکنم فلان میکنم اوناییم که تو مطب بودن بینیشون افتضاح بود دکترش کسری توسلی که خیلی الکی اسم در کرده

رفتم ملاجوادی گفت ۲۶ که میگن اونم شانسیه ازش وقت گرفتم

دیگه موندم چه کنم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یکی ازدوستانمون دخترش قبل عید30تومن داد کلینیک تو فرمانیه عمل کرد حالادوستم رفته پیش همون دکترگفته ...

وا فرمانیه ۲۰ تومن؟؟؟ اونم قبول کرده

میشه قسطی‌داد پولشو؟

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤