2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پیش دبستانی ها مختلط نیس ک

هست؟

من چن تا پیش خصوصی رفتم و کلاس دختر پسرا جدا بود

چون پسرم امسال میره پیش ۲

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

مختلط اینطوری یاد میگیره پسرا از قبیله آدمخوارا نیستن من خودم از بچگی اونقد از پسرا دور بودم الان تو خیابون راه میرم فکر میکنم همه مردا میخوان منو بدزدن و قورت بدن

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

مختلطن اکثرا

توی مدرسه دخترا هستن ولی کلاساشون مختلط نبود اونجور ک من دیدم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
به غیر از معلم محیط تاثیر نداره که مختلط باشه یا جدا

چه تاثیری میتونه داشته باشه همشون کوچولو و بچن ولی واسه مدرسه و دانشگاه وقتی محیط تک جنسی باشه راحتی و آزادی زیاد باعث میشد ما کلاسا رو بترکونیم از شلوغی 

بله مختلط هست اینجایی که میخوام بفرستم

خب عزیزم نظرت چیه

اگر دوست داری بفرست مختلط

من خودم پیش دبستانی مختلط رفتم و مشکلی نداشتم فقط یه پسره بود ک اذیتم میکرد😐

اصن بچها تو این سن دوست دارن و گرایش دارن با بچهای هم جنس خودشون بازی کنن 

من ۳ تا مدرسه رفتم کلاس دخترا و پسرا جدا بود منم ترجیح میدم پسرم کلاسس مختلط نباشه چون بیشتر دوست داره تو جمع پسرا باشه