2777
2789
عنوان

بچه ي غذا نخور

188 بازدید | 12 پست

سلام

خانمها يه دختر سه و سال و نيم دارم ، با هزار مصيبت يه كم غذا ميخوره، اونم فقط برنج خالي و ماكاروني خالي بدون خورشت و گوشت، تخم مرغ رو نميشناسه! هر غذايي بزارم دهانش حتي سوپ نه قورت ميده نه ميجوه. شده تا نيم ساعت هم يه لقمه رو نگه داشته! واقعا غذا دادن برام شده يه عذاب! هر از گاهي اخساس ميكنم بهم جنون وارد ميشه و مي خوام خفه اش كنم!! كمبود ويتامين، كم خوني. داره پاهاش دايم درد ميكنه! دكتر بردم ميگن كمبود ويتامينه! امروز يه تصميم گرفتم كه ديگه ولش كنم هر بلايي هم سرش اومد بذار بياد!  بذار سو تغذيه بگيره مهم نيست!   يا هر درد و بلاي ديگه! سه ساله من درگير نخوردنش هستم!  از دستش راهي روانپزشك شدم. تا حالا هم از خودم زدم و ارامشم اين زنده مونده! ولش ميكنم خودش ميدونه و خداش!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی اره خیلی سخته منم پسرم دوسال و نیمشه باید دوساعت برای ی وعده غذاش وقت بذارم تا بخوره همشو 

الا ی تخم مرغ آبپزو ک ماله صبحونش بوده هنو نصفشو نخورده و الان ساعت ۱ 

همه الان ناهار میخورن من هنوز درگیر صبحانه 

گهگاهی خسته میشم میذارم جلوش با قابلمه آبی کوچولو داره با لین قاشق ژله ای آبیا خودش یکم میخوره باز بعد یکساعت میرم میبینم هنو نخورده نصفشو هععی

ببین چی دوس داره همونو درست کن  مثلا پسر من کتلت / کوکو  / غذای مدل پیتزا و پنیر دار دوس ...

هيچي دوست نداره، فقط اب! مشكل نگه داشتن غذا تو دهانش هست نه ميجوه نه قورت ميده، خودم جلوش جر بدم هم هر لقمه رو تا ده دقيقه نگه ميداره حتي يه قاشق چايخوري سوپ رقيق

الهی اره خیلی سخته منم پسرم دوسال و نیمشه باید دوساعت برای ی وعده غذاش وقت بذارم تا بخوره همشو  ...

اون روز خونه ي مادر شوهرم بودم و خواهر شوهرم هم اونجا بود با هم شروع كرديم به غذا دادن، غذاي دخترم هم نصف غذاي اون بود. پسر اون غذاش رو خورد و خوابيد و بازي هم كرد و خواهر شوهرم مي خواست يه ميان وعده بده ولي من همچنان داشتم بهش ناهار ميدادم! مي ترسم با اين وضع زنده نمونه

اون روز خونه ي مادر شوهرم بودم و خواهر شوهرم هم اونجا بود با هم شروع كرديم به غذا دادن، غذاي د ...

درکت میکنم منم همینم باز بچه ی من اخرش میخوره یکم غذا 

خیلیی اعصاب آدم ضعیف میشه میدونم چی میگی 

ميخوام بخرم ولي ميگن سيپروهيپتادين داره و باعث اسيب مغزي ميشه اگر زياد مصرف بشه

اره ولی یه دوره مصرف اشگال نداره اگه به طور مداوم مصرف بشه ضرر داره  ببخشید گلم شما دختر گلت به نخوردن گمبود ویتامین فقر اهن   بقول خودت  ضعیف شده  به نظرم روند دخترت بیشتر بهش ضربه میزنه تا شربت راسیپ  شما به دخترخانومت بده بخوره بعده به دومصرف اشتهاش که باز شد و بقول معروف شکمش بزرگ شده دیگه شربت بهش نده عزیزم

اره ولی یه دوره مصرف اشگال نداره اگه به طور مداوم مصرف بشه ضرر داره  ببخشید گلم شما دختر گلت به ...

دكتر بردم نداد، فقط اهن و ويتامين دي داد، اين دفعه به دكترش ميگم اگر مصاحت دونستراسيپ بده