2777
2789

تازه قراره از شنبه یه شرکت مشغول بشم

کارش اداریه و پشت سیستمیه

ساعت کاریش۸صبح تا۵عصره

از اونطرف پنج ساله منتظر بچه ام قراره ای وی اف کنیم

حالا سوالم اینه میشه هم سرکار برم هم امپول ها رو تزریق کنم و بعد از انتقال بیام سر کار؟

چون تازه واردم میگن روی مرخصی سختگیریم

از اونطرف بگم برا بازداریه اصلا استخدامم نمیکنن

برو کار تا زمان تخمک کشی وقتی انتقال داد دیگه نرو من ک نرفتم بعد انتقال مرخصی گرفتم مثبت ک شد دیگه نرفتم چون دکترم گواهی نمیداد ک استراحت مطلق باشم میگف استراحت نسبی اما ب رفت و اومداش نمیرزه ادم بره کار خدا نکرده بچه چیزیش بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو کار تا زمان تخمک کشی وقتی انتقال داد دیگه نرو من ک نرفتم بعد انتقال مرخصی گرفتم مثبت ک شد دیگه ن ...

یعنی میشه ایام تزریق برم سر کار؟ اون تایم استراحت نداره؟؟

شدنی نیست بعد از انتقال برم؟ حتما باید دو هفته استراحت کنم؟

یعنی میشه ایام تزریق برم سر کار؟ اون تایم استراحت نداره؟؟ شدنی نیست بعد از انتقال برم؟ حتما باید دو ...

اره تا تخمک کشی میشه بری استراحت نداره بعد انتقال سه روز استراحت مطلق بقیش نسبی من دکترم گفت میتونم برم کار خودم بخاطر بچه نرفتم حالا کارنرفتم و استراحت کردم بازم جفتم پاینه کار میرفتم ک هیچ. ب نظرمن از بعد انتقال اگه مثبت شدی نرو 

اره تا تخمک کشی میشه بری استراحت نداره بعد انتقال سه روز استراحت مطلق بقیش نسبی من دکترم گفت میتونم ...

اگه مثیت شد ک احتمالا نرم

میترسم مثبت نشه کارمم از دست بدم برا همین میگم 

اگه مثیت شد ک احتمالا نرم میترسم مثبت نشه کارمم از دست بدم برا همین میگم 

حب برا روز عمل تخمک کشی تا دوروزدکتر بهت استعلاجی میده بعد انتقالم من تو شرکت کار میکردم ب حسابدارمون خانوم بود گفتم ک میخام انتقال بدم مثبت شد نمیام دیگه نشو میام قبول کرد حالا یا با کارت صحبت کن یا دکترت ک اگه لازم میدونه استراحت کنی استعلاجی بده تا زمان ازمایش