2777
2789

سلام دوستان .من یه دستگاه کره گیر دارم ۲۰لیتری هست مارک پارس البرز.کسی داره؟

رو چه تایمی بزارم که به دستگاه آسیب نرسه.اولین باره روشنش کردم حس میکنم بوی سوختگی داره بنظرتون طبیعیه؟

حدود ۸کیلو ماست ( بز )انداختم داخلش  اما هنوز کره نداده نمیدونم چرا😐

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌

بنظرم بار اول که روشن میکنی طبیعیه یه بویی بده

چند دقیقه ست روشن کردی؟

ماستت توی یخچال بوده؟ یعنی چند ساعت قبلش نذاشتی بیرون از یخچال؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماست نباید خیلی سرد باشه

دست بذار رو دستگاه ببین اگه خیلی سرده آب گرم بریز دماش متعادل شه یا اگه گرمه یه مقدار آب یخ.

حواست باشه یخ نریزی به دستگاه آسیب میزنه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بنظرم بار اول که روشن میکنی طبیعیه یه بویی بده چند دقیقه ست روشن کردی؟ ماستت توی یخچال بوده؟ یعنی ...

ماست داخل یخچال بود ولی چون صبح گذاشته بودمش بعد زیاد بود خیلی سرد نشده بود دیگه نزاشتمش بیرون بمونه با اب شیر مخلوطش کردم حدود نیم ساعتی میشه.

دوووغ باید بریزی

گلم ماست میریزن و یه مقدار آب که تبدیل دوغ میشه و کره هم میده

ماست نباید خیلی سرد باشه دست بذار رو دستگاه ببین اگه خیلی سرده آب گرم بریز دماش متعادل شه یا اگه گر ...

باشه عزیزم ممنون .این کارو بکنم.

ماست داخل یخچال بود ولی چون صبح گذاشته بودمش بعد زیاد بود خیلی سرد نشده بود دیگه نزاشتمش بیرون بمونه ...

نیم ساعت کمه، باز بزن ولی وسطا استراحت بده که به دستگاه فشار نیاد

نمیشه عکس بذاری ازش که ببینم توی چه مرحله ایه؟

نیم ساعت کمه، باز بزن ولی وسطا استراحت بده که به دستگاه فشار نیاد نمیشه عکس بذاری ازش که ببینم توی ...

تا حالا عکس نزاشتم الان امتحان میکنم.

تا حالا عکس نزاشتم الان امتحان میکنم.

شیر رو اول چرخ میکردی بعد خامه رو تبدیل به ماست میکردی اون ماستو بریز تو دستگاه با یک مقدار آب 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

میشه برای حل مشکلی که برامون پیش امده صلوات بفرستید یا صاحب الزمان رو صداکنید واقعا نمیدونم یا ایت الکرسی بخونید این مشکل به راحتی حل شه ، اشوب ها بخوابه😭😔 عزیز دلم دعا کنید دو طرف اروم بشن ازتون تمنا میکنم 😭😭😭😔دعا کنید ختم به خیر شه💚😭

استارتر واقعا عذر میخوام توی تاپیکت درخواست دعا کردم 💚😔

ازتون خواهش میکنم با نفس های حقتون دعا کنید

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚