2777
2789
عنوان

چه خوبه تورو دارم

80 بازدید | 15 پست

من برا اولین بار با یه پسر اوکی شدم 29سالشه من18 از لحاظ فکری خیلی مثل هم هستیم رفتیم بیزون دوتا رفیقام اومدن یه جوری نگاش میکردن میخاستن قورتش بدن رفیقم میگفت چقدر اقاست به درد تو نمییخوره خلاصه زنگ زد حیف تو این به درد نمیخوره والان همشون بامن سنگین شدن چرا با معینم 

ولی جالبه اونا بدشدن بام:)

زیاد نیست سنش برا شما؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با عشقم یازده سال اختلاف سنی داریم

دوستای منم دقیقا بعد رابطم همین رفتارارو داشتن

خودتو بزن ب بیخیالی

کوتاه بگم بهت:کمتر اهمیت بدی،بهتر زندگی میکنی💜🌸                                                                        ما آدمها قلبامون رنگیه مثل رنگین کمون،پس حواسمون باشه کسی سیاه وسفیدش نکنه💚🍃
جدییییی  چشم اره منم دورشونو خط کشیدم

اهوم

کوتاه بگم بهت:کمتر اهمیت بدی،بهتر زندگی میکنی💜🌸                                                                        ما آدمها قلبامون رنگیه مثل رنگین کمون،پس حواسمون باشه کسی سیاه وسفیدش نکنه💚🍃
دوستون داره؟

ظاهرا که اره:)

من دوسش دارم اونم باید داشته باشه دیگ😉

خوشبحالت 🙂💔🖤

مگه دوست نداره؟

مگه دوست نداره؟

راستش نمیگه میگه همه هواست باید به درست باشع اما کاراش نشون میده دوسم داره ...من دوسش دارم خیلی اما

یه دختری شیش سال پیش باهاش دوست بوده 

رفته ولی انگار پیام میده بهش دیشب بهم گفت داغونم 😭خیلی میترسم ولی ته دلم ارومع اولین پسر زندگیمه که باهاش بیرون رفتم 😔💔میترسید بگه برم منم نگفتم ولی کلی گریع کردم

راستش نمیگه میگه همه هواست باید به درست باشع اما کاراش نشون میده دوسم داره ...من دوسش دارم خیلی اما ...

نگران نباش

بد ب دلت راه نده

وقتی احساس میکنی دوست داره پس غصه هیچیو نخور

رابطه قبلیشم اگ موندنی بود الان این اقاپسر با تو تورابطه نبود

هرحسی داشته باشی طبیعت همونو بهت برش میگردونه

دوسش داشته باش دوست داره

نگران نباش بد ب دلت راه نده وقتی احساس میکنی دوست داره پس غصه هیچیو نخور رابطه قبلیشم اگ موندنی ب ...

چشم مرسیییییییی دلمو اروم کردین🥺🙂♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

چشم مرسیییییییی دلمو اروم کردین🥺🙂♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

قربون دلت خانوووم😉💜