2777
2789
عنوان

چرا سنوی من دو هفته جلوتر زده یکی بیاد ب من بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 62 پست
اخه چجوری من اصلا نمیفهمم اون دو هفته ای ک زده من اصن بارداری نبودم

براساس اندازه هاورشدش هفته روتعیین میکنن 

شمابرنامه ی فرزندنیکورونصب کن .تاریخ زایمان تعیین شده روواردکن .براساس اون میگه توی ماه چندوچندهفته ای .کاربه آخرین قاعدگیت نداشته باش

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد انومالی انجام دادم من، ولی دلیلش سابقهوخانوادگی و بیماری و داروهای خودم .... انومالی مشکلی نداشت

ممنون عزیز همین میخاستم ببینم همه رو میفرستن یا فقط ب کسی ک مثلا بیماری ارسی داشته باشه یا انومالی مشکوک میفرستن 

عزیزم یه سوال؟؟  هزینه های سونو ان تی و انومالی چقدره؟؟ شما بیمارستان دولتی رفتی برا سونو یا ج ...

عزیزم من استان سیستان بلوچستانم اینجا من آزاد رفتم ان تی ۳۷۰شد انومالی۴۸۰شد فکر‌کنم

اکو قلب بچه دوستمو فرستادن خاسم ببینم همه رو میفرسن یا فقط ب کسی ک مشکوک بشن میفرستن ممنونم گلم  ...

ولی قبلش تو مطب دکتر خودش نوار قلب بچه گرفت چون منم همش میگه اسراحت کن میگم خدایی نکرده بچم پایینه مشکلی هس هیچی نمیگه فقط‌میگه بیشتر استراحت کن

عزیزم من استان سیستان بلوچستانم اینجا من آزاد رفتم ان تی ۳۷۰شد انومالی۴۸۰شد فکر‌کنم

اها مرسی عزیزم

بعد چطوری انجامش میدن ؟؟ یکی بهم گف یه سوزن ا ناف میکنن داخل😐😐بدتر ترسوندم اون چیه ؟؟

اها مرسی عزیزم بعد چطوری انجامش میدن ؟؟ یکی بهم گف یه سوزن ا ناف میکنن داخل😐😐بدتر ترسوندم اون چیه ...

نه عزیزم شاید اون سنو واژینال بهت گفتن مال من از رو شکم ی موس دستدکتر هست میچرخونه و از بچه میگه

نه عزیزم شاید اون سنو واژینال بهت گفتن مال من از رو شکم ی موس دستدکتر هست میچرخونه و از بچه میگ ...

اها 😒 ترسیدم گفتم چجور میخوان سوزن وارد ناف بکنن ☹️😂یه لحظه پشیمون شدم ا حامله بودن😂😂