2777
2789
عنوان

کسایی که موهاشون زیاد سفید شده بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5855 بازدید | 49 پست
۷۰ در صد موهام سفیده با اینکه سنی ندارم. یه مدت خواستم طبق مد رنگ نکنم و بذارم همونجور یکدست سفید یا ...

اره چهره ادم یکم خسته و پخته نشون میده، ولی رنگو هر کاری کنی دردسره چند رنگ میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چهره ادم یکم خسته و پخته نشون میده، ولی رنگو هر کاری کنی دردسره چند رنگ میشه

من تیره میزنم یکدست میشه عزیز. اکسیدانت باید کم باشه و رنگت زیاد و غلیظ. اگر مث موی معمولی رنگ و اکسیدان بریزی خوب رنگ نمیگیره زودم شسته و پاک میشه

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
ببین برو آرایشگاه بگو فقط سفیداتو فقط سفیدا رو رنگ موهای طبیعت در بیاره ک بقیه موهات و وز نشه

اون موقع که سفیدیام کمتر بود اینکارو کردم ولی الان که خیلی زیاد شده و پخش دیگه نمیشه متاسفانه

من وضعم همینه خیلی بده تازه 25 سالمه من حتی ارایشگاه هم خجالت میکشم برم😭

آرایشگاه که وظیفشه این کارا

من برای مو کوتاه کردن اینا پیش ۲ تا آرایشگر مختلف رفتم هر دوتاشون گفتن خوب می کنی رنگ نمی کنی ولی یه بار یه جا رفتم شینیون با بداخلاقی گفت چرا موهاتو رنگ نکردی

آرایشگاه که وظیفشه این کارا من برای مو کوتاه کردن اینا پیش ۲ تا آرایشگر مختلف رفتم هر دوتاشون گفتن ...

نه اخه من رنگ تا حالا نکردم مادرم نمیزاره برا کوتاهی هم خجالت میکشم برم اخه شبیه 19 ساله ها هستم بعد طرف با خودش میگه این انقدر کوچیکه ولی موهاش سفیده