2777
2789

بچه‌ها من سنم زیاد نیست ولی ۴۰٪ موهام سفید شده قشنگ سفیدیا قابل توجهه، یه مدت رنگ می کردم دیگه دلم نمی خواد رنگ کنم از موهام بدم نمیاد خودم راضیم این سفید باشه و رنگ نکنم ولی حاضر نیستم باهاش هیچ جا مهمونی برم، مهمونیارو به خاطر رنگ موهام رد می کنم.

شما چی کار می کنید؟ به نظرتون  با مویی که نصفش سفیده رفت مهمونی یه جوری نیست؟

هیچ وقت از چیزی ک هستی خجالت نکش:)))

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرا هر چیزی را قانون میکنید و زشت میدونید این لایف استایل شماست انتخاب خودتونه چرا باید بد باشه ‌؟همه ما میدونیم خیلی ها با رنگ سفیدی ها رو می‌پوشانند شما نمیخواید اینکارو بکنی حتما و بایدی در کار نیست راحت باش

یه مش استخونی یا آمبره انجام بده دیگه نیاز به رنگ مجدد نیس تا مدتها

آخه جنس موهام خیلی خشکه خیلی رسیدگی می خواد همیشه بهترین و گرون ترین آرایشگاها هم که رفتم با دکلره خراب شده مجبور شدم تا یه مدت زیادی کوتاه کنم چون نمیرسم خیلیم رسیدگی کنم بعد دکلره

واقعا چرا هر چیزی را قانون میکنید و زشت میدونید این لایف استایل شماست انتخاب خودتونه چرا باید بد باش ...

اولش مشکلی نداشتم ولی دیگران خیلی نگاه می کنن خیلیا هم سوال می کنن که چرا سفید شده و اینا معذب میشم

۷۰ در صد موهام سفیده با اینکه سنی ندارم. یه مدت خواستم طبق مد رنگ نکنم و بذارم همونجور یکدست سفید یا فلفل نمکی شه، ولی بعد از چند وقت حالم از خودم بهم میخورد پژمرده شده بود چهرم. ولی معضل شده که امروز رنگ میکنم ۲۰ روز بعد همه ی ریشه های سفید میزنه بیرون. تصمیم گرفتم چون رنگ موهام تیره اس پایینه مو رو رنگ نکنم و فقط ریشه گیری کنم که موهام نسوزه. از رنگ‌روشن هم متنفرم

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اولش مشکلی نداشتم ولی دیگران خیلی نگاه می کنن خیلیا هم سوال می کنن که چرا سفید شده و اینا معذب میشم

الان که نچرال مده هرکس هرچی میخواد بگه موی سالم صدشرف داره به موی رنگ شده داغون