یه دانش آموز بامزه تو مدرسه مون هست کلاس اول ....خیلی دوسش دارم همیشه تا میام تو حیاط مدرسه میاد جلو دست میده سلام می کنه...من معلمش نیستم من پایه سومم....دیروز برام یه گل سر آورده میگه مامانم از اینا زیاد داره یکی آوردم برای شما غش کردم براش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
خیلیییی ...اما در عوض شیطونن حسابی ....عشق فوتبالن فقط
پسر خودمم شیطون عاشق فوتبال😅😍 معلمشون میگه شیطونه ولی خیلی دوسش دارم